Blog Yazıları

Sektörden son haberler ve bilgilendiren içerikler

Instagram’da Çoklu Hesap Nasıl Kullanılır?

Instagram’da Çoklu Hesap Nasıl Kullanılır? Girişler bölümünde yer alan ‘’ çoklu hesap girişini ayarla’’ seçeneğine tıklayarak ‘’girişi kolaylaştır ‘’ sayfası.

Takipçi Kazanmak İçin Neler Yapmalıyım?

Takipçi Kazanmak İçin Neler Yapmalıyım? Aktif sosyal medya kullanımı yapmak. Tanınmış diğer kullanıcılarla içerikler yayınlamak .

Instagram Neden Başka Hesapları Takibe Alıyor?

Instagram Neden Başka Hesapları Takibe Alıyor?

Keşfete Düşmek İçin Neler Yapılır?

Keşfete Düşmek İçin Neler Yapılır? Etiketleri kullanarak içerik paylaşma, Mümkün olduğunca çok beğeni ve yorum almaya çalışma.

İnstagram Hesabı Nasıl Çalınır?

İnstagram Hesabı Nasıl Çalınır? Aşağıyı okuyarak bilgi edinebilirsiniz.

Sosyal Medyada Yönetim Nasıl Yapılmalıdır?

Sosyal Medyada Yönetim Nasıl Yapılmalıdır? Bir markanın sosyal medyasını yönetirken en önemli hususlardan birisi brief çözümleme olmaktadır.

Twitter Spam Nasıl Kaldırılır?

Twitter Spam Nasıl Kaldırılır? Takip etmekte olduğunuz kişileri takipten çıkın ve onun yerine yeni kişileri takip etmeye çalışın.

İnstagram Lite Uygulaması Nedir ve Ne İşe Yarar?

İnstagram Lite Uygulaması Nedir ve Ne İşe Yarar? Mobil cihazlar içerisinde, İnstagram uygulamasına göre çok daha az bellek alanı kaplıyor olması.

İnstagram’da Takip Ettiklerimi Nasıl Gizlerim?

İnstagram’da Takip Ettiklerimi Nasıl Gizlerim? Kullanıcılar takip ettikleri kişilerin gözükmesini istemiyorlar ise hesaplarını gizliye almaları çözümdür.

Youtube'da Nasıl Daha Çok Abone Kazanılır?

Youtube'da Nasıl Daha Çok Abone Kazanılır? Kanalınıza eklemiş olduğunuz videolarda, dikkat çekici ve özgün bir intro oluşturun.

İnstagram Videosu Nasıl Keşfete Düşer?

İnstagram Videosu Nasıl Keşfete Düşer? Paylaşmış olduğunuz gönderilerde, konum bilgisine yer vermeye dikkat etmelisiniz.

Güvenilir takipçi faydaları nelerdir?

Güvenilir takipçi faydaları nelerdir? Takipçi alacak olduğunuz bu platform ise, sizlere hem etkileşim sağlayacak hem de gerçek takipçiler sunması gerekir.

Instagram, YouTube ve Twitter gibi platformlarda hesabınızın gerek takipçi ihtiyacı gerekse etkileşim ihtiyacı gibi konularda gereken hizmetleri en uygun fiyatlarla vererek sizleri memnun etmeye çalışıyoruz.

3 Dakika Önce