Keşfete Düşmek İçin Neler Yapılır?

Keşfete Düşmek İçin Neler Yapılır?

 

Keşfet bölümleri, sosyal ağlarda daha fazla kişiyle etkileşim kurmanıza olanak tanır. Bu, büyümenin muhasebeleştirilmesi ve fenomen olma yolunda atılan en önemli adımlardan biridir. Keşfetmek veya keşfete düşmek  için aşağıdakileri yapabilirsiniz.

  • Hesabın sosyal ağlardaki etkinliğini sürdürmek,
  • Kaliteli içerik oluşturma
  • Etiketleri kullanarak içerik paylaşma
  • İçeriği doğru zamanda paylaşın
  • Uygun aralılarla gönderi paylaşmak
  • Mümkün olduğunca çok beğeni ve yorum almaya çalışma

Keşfedilecek şey tüm sosyal medya hesapları için aynıdır. Gerçek takipçisi olan ve içeriğin kalitesine dikkat eden herkes, elbette gönderilerinin keşfedildiğini çabucak bulacaktır.

 

Sosyal medya hesaplarını aktif tutun


Sosyal medyada popüler olmak için aynı anda birden fazla platformda hesap oluşturabilirsiniz. Keşfetmek için hesabınızı aktif tutmalı ve günde ortalama 3 gönderi oluşturmalısınız. Oluşturduğunuz gönderiler, hesabınızı oluşturduğunuz sektörle ilgili olmalıdır. Sosyal platform algoritmalarının takipçi istatistiklerine ve tespitlerine göre keşif süresi veya durumu farklılık gösterebilir. Profilinize birden fazla sosyal medya platformunda bağlanabilir ve farklı kullanıcılar tarafından keşfedilebilirsiniz.

Keşfetmek için kaliteli içerik oluşturun


Oluşturulacak tüm içeriklerin Instagram ve diğer sosyal medya hesaplarında keşfedilebilmesi için yüksek kalitede olması gerekmektedir. Sitenizin ait olduğu sektöre uygun görseller ve içerik açıklamaları kullanmalısınız. Orijinal içerik, algoritmalar tarafından daha kolay tanınır ve ilk sıraya konur. Sosyal medya kullanıcıları her seferinde farklı içerik görmek istiyor. Farklı hesaplarda bile benzer içerikleri tekrar tekrar görmek istemiyor. İçeriğin keşfedilebilmesi için özgün, kaliteli ve geniş bir kitleye hitap etmesine özen gösterilmelidir.

 

Takipçileri paylaşma


Sosyal medya hesabı oluştururken her kullanıcının amacına uygun belirli bir hedef kitlesi vardır. O hedef kitleye ulaşmak için paylaşımlar yapılır. Takipçi profillerine dayalı paylaşımlar beğeni ve izlenme oranlarını artıracaktır. Beğeni, izlenme ve izlenme sayısı artacak paylaşımlar algoritma tarafından belirlenecek ve keşfedilecektir. Takipçi bazlı özgün paylaşım içerikleri hazırlamak vakit kaybetmeden keşifte yer almanızı sağlayacaktır.

 

 

 

 

 

 

 

 

Instagram, YouTube ve Twitter gibi platformlarda hesabınızın gerek takipçi ihtiyacı gerekse etkileşim ihtiyacı gibi konularda gereken hizmetleri en uygun fiyatlarla vererek sizleri memnun etmeye çalışıyoruz.

3 Dakika Önce