Youtube'da Nasıl Daha Çok Abone Kazanılır?

Youtube'da Nasıl Daha Çok Abone Kazanılır?

 

Son zamanlarda sosyal medya platformlarından birisi olan Youtube, dijital pazarlama alanında oldukça önemli bir yere sahip olmaya başladı. Bu nedenle insanlar ya da işletmeler, Youtube platformu içerisinde yer alarak yeni kitlelere ulaşmayı kendilerine hedef haline getirmeye çalışmaktadır.

Dünyadaki arama motorları arasından, en çok kullanan ikinci platform olarak gözüken Youtube, her geçen gün çok daha fazla kişiye ev sahipliği yapmaya başlıyor. Sadece bir dakika içerisinde, 300 saatlik bir içeriğin platforma eklenmesi ile, dünyada en çok giriş sağlanan üçüncü web sitesi konumunda da yer alıyor. Birçok konu ile alakalı olarak bilgilendirici makaleler, bu platform üzerinden sağlanmaya başlandı.

Bu nedenle, Youtube içerisinde hesap açılması, işletmeler için oldukça önemli bir konu halini almaya başladı. Bizde bu yazımızda sizlere, youtube platformu üzerinden çok daha fazla aboneye erişmek için yapmanız gereken bazı hususlara değineceğiz.

  • İlk olarak Youtube platformu üzerinden, bir kanal oluşturduğunuz zaman, doğru ve de profesyonel bir tasarım ile markanızı ya da sizi temsil eden bir profil, kapak fotoğrafı eklemeniz gerekmektedir. Bu şekilde insanların kanalınıza girdiğinde, profesyonel bir hava ile beraber çok daha fazla abone kazanma şansı elde edebilirsiniz.
  • Kanalınız içerisine, video eklediğinizde, marka filigranı eklemeyi ihmal etmemelisiniz. Bu şekilde videolarınız izleyen kişilerin, sizin kanalınıza abone olması için bir eylem çağrısı göndermiş olursunuz. Böylece videolarınızı izleyen kişiler kanalınıza abonede olacaktır.
  • Kanalınıza eklemiş olduğunuz videolarda, dikkat çekici ve özgün bir intro oluşturun. Böylece insanlar, bu introya alışacak ve sizi çok daha profesyonel gösterecek.
  • Youtube platformu, kanalların düzenlenmesi ya da tasarımları konusunda, kanal sahiplerine birçok esneklik tanımaktadır. Örnek verecek olduğumuzda, kanalınızın tanıtımını daha iyi bir şekilde sağlamak adına logonuzun ya da adınızın yer almakta olduğu bir tanıtım fotoğrafı ekleyebilirsiniz. Bunun haricinde sayfanızın düzenini, kendi zevkinize göre değiştirerek, dikkat çekici videoları kanal sayfası içerisinde ön plana çıkarabilirsiniz. Bu şekilde yapmış olduğunuz düzenlemeler ile, izleyiciler kanalınızdaki diğer videoları da izleyerek abone olma istatistiklerini de arttırmış olacaksınız.

Instagram, YouTube ve Twitter gibi platformlarda hesabınızın gerek takipçi ihtiyacı gerekse etkileşim ihtiyacı gibi konularda gereken hizmetleri en uygun fiyatlarla vererek sizleri memnun etmeye çalışıyoruz.

3 Dakika Önce