İnstagram Videosu Nasıl Keşfete Düşer?

İnstagram Videosu Nasıl Keşfete Düşer?

 

Sosyal medya platformları, son zamanlarda teknolojinin gelişme göstermesi ile beraber, hayatımızın vazgeçilmez araçları arasında yer almaya başlamıştır. Bu sosyal medya platformları arasında en çok kullanılanlardan birisi ise İnstagram olmaktadır.

İnstagram platformunda yer alan keşfet kısmının ise önemli olmasının asıl sebebi, çok daha fazla etkileşim alarak insanlara daha kolay bir şekilde ulaşılmasından ötürüdür. Bu nedenle işletmeler, çok daha fazla kişiye ulaşım için keşfete düşme konusunda çeşitli araştırmalar sağlanmaktadır. Bizde bu yazımızda sizlere, instagram videosu nasıl keşfete düşer sorusunu açıklamaya çalışacağız.

İnstagram platformu için keşfette yer almak adına ilk olarak belirli bir takipçi sayısı ve de beğeni sayınızın yer alması gerekir. Yeni açılmış olan hesaplarda, takipçi sayıları düşük ya da organik olarak yer almayan hesaplarda, keşfet içerisinde yer alma durumları, daha zor olabilmektedir. Bu nedenle ilk olarak hesabın takipçi sayısını arttırma işlemleri sağlayarak, keşfet içerisinde yer almak için ilk aşamayı tamamlayabiliriz. İnstagram takipçi kazanmak ve de satın almak için ise, web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

İnstagram keşfette yer almanın diğer bir unsuru ise, hesabınız içerisinde paylaşacağınız fotoğraf ve de videoların filtrelerini, uygun bir şekilde seçmeye dikkat etmelisiniz. Bu şekilde, takipçiler üzerinden gelmekte olan beğeni ve de yorumlarınız, normalde göre çok daha fazla olarak yer alabilecektir. Bunun haricinde görselleriniz içerisinde, yazılara da yer veriyor iseniz, seçilen fontları, okunabilecek ve de modern olarak yer almasına da dikkat etmeniz gerekir. Bu şekilde, insanlar hesabınıza giriş sağladığında, çok daha profesyonel tasarımlar ile hesabınızı takip etme oranlarında artış sağlatabilecektir.

Keşfet için dikkat edilebilecek bir diğer durumlardan birine gelecek olduğumuzda, paylaşmış olduğunuz gönderilerde, konum bilgisine yer vermeye dikkat etmelisiniz. Fotoğrafların tam olarak nerede çekilmekte olduğu, yapılacak herhangi bir etkinliğin nerede olacağı ya da hangi bölgelere daha çok yer alabileceği konusunda takipçilerinizi bilgilendirin. Bu şekilde konum paylaşımları ile, gönderilerinizin keşfette yer almasına yarar sağlayabilecek önemli bir etkeni de eklemiş olursunuz.

Sizde yukarıda yer alan unsurlara dikkat ederek, hesabınızın keşfet içerisinde yer almasını sağlayabilirsiniz.

Instagram, YouTube ve Twitter gibi platformlarda hesabınızın gerek takipçi ihtiyacı gerekse etkileşim ihtiyacı gibi konularda gereken hizmetleri en uygun fiyatlarla vererek sizleri memnun etmeye çalışıyoruz.

3 Dakika Önce