Twitter Spam Nasıl Kaldırılır?

Twitter Spam Nasıl Kaldırılır?

 

Twitter, son zamanlarda sosyal medya mecraları arasında oldukça fazla tercih edilenlerden birisi olarak karşımıza çıkıyor. Milyonlarca kişiye ve sahipliği yapan bu platform, herhangi bir rahatsız edici ve yasak olan tweetleri, raporlayarak spam atabilmektedir. Çok sayıdaki kişinin, bir hesabı şikayet etmesi halinde, hesabın bazı işlevlerine kısıtlamalar getirilebiliyor. Bu yöntemi kullanarak, herhangi bir yasaklı ya da kötü bir tweet atmayan kişilerin bile hesabını kapatmaya çalışan kötü amaçlı kişiler de piyasa içerisinde bulunuyor. Twitter spam yediğiniz zaman, hesabınızın nasıl geri açılacağını da herkes merak ediyor. Bizde bu yazımızda sizlere twitter spam nasıl kaldırılır sorusuna açıklama getireceğiz.

Twitter içerisinde yer alan rekabet durumları, hesapların birbirlerini spamlamasına kadar gidebilmektedir. Twitter platformu içerisinde sahte olan bir hesabın yönetimini gerçekleştiren kişiler, spam özelliğini amacı dışında kullanabilmekte. Bu şekilde hesaba kısıtlamalar getirilerek, insanların gönderi paylaşması engellenebiliyor. Bu gibi durumların önüne geçmek adına, bazı işlemlerin yapılması da gerekilmekte.

Twitter spam nasıl kaldırılacağı konusuna gelecek olduğumuzda ise;

  • İlk olarak hesabınızın şifresini değiştirmeli ve mobil ya da bilgisayar gibi cihazlarınız üzerinden yeni şifreniz ile giriş sağlamalısınız.
  • Uygulama içerisinde ayarlar kısmına gelerek, daha önceki zaman içerisinde profilinize erişmesine izin vermiş olduğunuz yetkileri kaldırmalı ve daha sonrasında tekrardan aynı şekilde erişim izni sağlayın.
  • Herhangi birine mesaj göndermeyi deneyin ve bu kişinin de size mesajla karşılık vermesini sağlayın.
  • Takip etmekte olduğunuz kişileri takipten çıkın ve onun yerine yeni kişileri takip etmeye çalışın.
  • Twitter profilinizde, hesabınız içerisine bir süre medya içeriği yüklememeye özen gösterin. Sizi spam olarak şikayet eden kişiler, +18 olarak nitelendirilen içeriklerden ötürü şikayet etmiş ise, bu süreç çok daha zor bir şekilde işleyebilir ve daha çok sorun ile karşılaşabilirsiniz.

Bu şekilde adımları doğru bir şekilde uygulamanızın ardından, belirli bir süre sonra spam kaldırılacak kısıtlamaların önüne geçmiş olacaksınız. Daha sonrasında da daha dikkatli bir şekilde hesabınızı kullanarak şikayetlerin önüne geçmeyi sağlayabilirsiniz. Yapılan bu işlemler sonuç vermez ise, Twitter destek ekibi ile iletişim kurmayı deneyebilirsiniz.

Instagram, YouTube ve Twitter gibi platformlarda hesabınızın gerek takipçi ihtiyacı gerekse etkileşim ihtiyacı gibi konularda gereken hizmetleri en uygun fiyatlarla vererek sizleri memnun etmeye çalışıyoruz.

3 Dakika Önce