İnstagram Hesabı Nasıl Çalınır?

İnstagram Hesabı Nasıl Çalınır?

 

Instagram platformunda hesap hackleme birkaç şekilde yapılabilir. Instagram hesabı nasıl hacklenir? Bazı kullanıcılar takipçi sayısını artırmak için değişik yollara başvuruyor. Bunun için de takipçi sayısını artırdığını iddia eden bazı uygulamalar var. Bu uygulamalar kullanılmaya başlandığında sosyal medya kullanıcısının hesabına virüs bırakılıyor. Özellikle takipçi artırma uygulamalarında Instagram hesap hackleme olaylarına sıklıkla rastlanmaktadır. Çünkü bu uygulamalar artırmak için değil hedef belirlemek için kullanılıyor.

Bir Instagram kullanıcısı bu uygulamaları kullanmaya başladığında öncelikle kullanıcı adı ve şifre talep edilmektedir ki en önemli hususta bu. Kullanıcı hesabına giriş yapmak için gereken bu bilgileri verir. Bu sayede Instagram hırsızlığı diğer taraflar için daha kolay hale geliyor. Hesabının çalınmamasını isteyenler bu şekilde takipçi kazanımı ve artışı sağlayan programları indirmemelidir. Diğer bir risk ise Instagram'a girerken çok basit şifreler belirlemektir çünkü artık bazı kolay şifeler için web sayfaları bile var şifrelerinizi kendinize özgü olarak tasarlamalısınız. Şifre belirlenirken telefon numarası, doğum yılı, doğum yeri gibi kolay tahmin edilen şifreler yerine harf, sembol ve rakamlardan oluşan karmaşık şifreler belirlenmelidir.

 

Çalınan Instagram Hesabı İçin Geri Alma Yöntemleri
 

Instagram hesabı çalındığında, kullanıcı hesaba erişemez. Hesap adını girdiğinizde, kişiden yeni bir kullanıcı adı ve şifre ister. Giriş yapamıyorsanız, Instagram hesabınız çalınmış olarak kabul edilebilir. Çalınan Instagram hesabı nasıl kurtarılır? Böyle bir durumda panik yapmadan uygulamadaki Instagram'a giriş yapmak için yardım alın kısmına tıklamalısınız. Hesabı çalan kişi veya kişiler kullanıcı adını değiştirdiği için tanıdık kişilerden yeni kullanıcı adını öğrenebilirler.

Kullanıcı adını öğrendikten sonra Instagram'da arama kısmından kullanıcı adını buluyor. Kullanıcı adı ile hesaba giriş yapıldıktan sonra, çalınan hesap mesaj veya e-posta yoluyla kurtarılabilir. Ancak bu işlemlere ulaşılamayacağı düşünülüyorsa "Daha fazla yardım al" seçeneğine tıklayabilir ve gelen sayfadaki tüm bilgileri doldurabilirsiniz. Ardından 2 veya 3 gün sonra hesabı çalınan kişiyle e-posta yoluyla iletişime geçilir ve hesabı geri alınır.

Instagram, YouTube ve Twitter gibi platformlarda hesabınızın gerek takipçi ihtiyacı gerekse etkileşim ihtiyacı gibi konularda gereken hizmetleri en uygun fiyatlarla vererek sizleri memnun etmeye çalışıyoruz.

3 Dakika Önce