Instagram’da Takip Ettiklerimi Nasıl Gizlerim?

Instagram’da Takip Ettiklerimi Nasıl Gizlerim?

 

Günümüzde artık İnstagram sosyal medya platformunu bilmeyen ya da kullanmayan sayısı oldukça az olduğunu söyleyebiliriz. Teknoloji çağı içerisinde yaşadığımız bu dönem içerisinde, insanlar aktif bir şekilde sosyal medya kullanmakta ve bu şekilde vakit geçirmektedirler. Sosyal medya uygulamaları içerisinde yaşamış oldukları bazı sorunları ise, internet üzerinden çeşitli araştırmalar ile bulmaya çalışmaktadırlar. Bizde bu yazımızda sıkça sorulan İnstagram takipçi gizleme işleminin nasıl yapıldığı ile alakalı bilgilendirme yapacağız. Böylece İnstagram üzerinden takipçi gizleme işlemleri sağlayabilme durumlarına sizde detaylı bir şekilde sahip olacaksınız.

İnstagram Takipçi Gizleme

İnstagram üzerinden takipçi gizleme işlemlerine değinmeden öncesinde buna benzer 2 yöntem daha paylaşacağız. Bunlara bakacak olursak;

1. İnstagram Hesabı Gizleme

İnstagram platformu üzerinden en çok sorulan sorulardan birisi ise, hesap gizleme işlemlerinin tam olarak nasıl yapıldığı ile alakalıdır. Hesabınızın gizli olarak yer alması ile beraber, takipçileriniz ya da sizinle arkadaş olmayan kişiler hesabınız hakkında bilgi sahibi olamazlar. Peki bu İnstagram hesabı gizleme işi nasıl yapılır, bakacak olursak;

  • İlk olarak instagram hesabınız üzerinden giriş sağlamanız gerekiyor.

  • Daha sonrasında profilinizin olduğu kısma gelerek sağ üst kısım içerisinde yer alan ayarlar sekmesine geçiş sağlayın

  • Sol kısım içerisinde yer alan seçenekler listesi içerisinde hesap kısmına geçiş sağlayın

  • Son olarak ise gizli hesap kısmı olarak yer alan kısmı aktif etmelisiniz.

Bu şekilde yapmış olduğunuzda, takipçiniz olmayan kişiler, kimleri takip ettiğinizi gönderilerinizi ya da hikayelerinize erişim sağlayamayacaktır. Eğer size gelen isteği onaylarsanız, bu şekilde hesabınızın görüntülenmesi için o kullanıcıya erişim sağlamış olursunuz. Bu nedenle instagram üzerinden profilinizi gizleme işlemleri ile beraber bir çözüm alternatifi üretmiş olursunuz.

2. İnstagram Arkadaşlıktan Çıkarma

İnstagram üzerinden takipçi gizleme ile alakalı diğer bir yöntem ise arkadaşlıktan çıkarmak olacaktır. Böylece takipçilerinizi görmenizi de engellemiş olursunuz. Hesabınızın da gizli profil olarak yer alması ile, sizin takipçilerinize erişim sağlayamayacaktır.

İnstagram Takipçilerini Arkadaşlardan Gizleme

İnstagram içerisinde takipçileri arkadaşlardan gizleme ile alakalı bir ayar ya da özellik şu anda yer almamaktadır. Bu nedenle insanlar bazı uygulamalar ile bunları deniyor olsa da sonuç başarısız olmaktadır. Sizde yalnızca yukarıda yer almakta olan alternatifler ile beraber takipçilerinizi belli kişiler için gizleme imkanı yakalayabilirsiniz.

Yani uygulama ya da site üzerinden instagram takipçilerinizi arkadaşlarınızdan gizlemek diye bir sistem yer almamaktadır. Bunun haricinde yer alan çözümler ile belirlenen bazı takipçileri takipten çıkıp hesabınızı gizliye alarak takipçilerinizin görmesini engelleme gibi bir çözüm yolu üretilebilir. Bu şekilde yapılan işlemler ile beraber dilediğiniz bir kişinin hesabınızda yer alan takipçileri görmeyi engelleyebilirsiniz.

Instagram, YouTube ve Twitter gibi platformlarda hesabınızın gerek takipçi ihtiyacı gerekse etkileşim ihtiyacı gibi konularda gereken hizmetleri en uygun fiyatlarla vererek sizleri memnun etmeye çalışıyoruz.

3 Dakika Önce