Instagram’da Çoklu Hesap Nasıl Kullanılır?

Instagram’da Çoklu Hesap Nasıl Kullanılır?

Birden fazla Instagram hesabına giriş yapmak ne anlama geliyor?


Instagram çoklu hesap girişi sayesinde aynı anda birden fazla Instagram hesabına giriş yapabilirsiniz. Bu özellik, Instagram platformu ve kişisel hesap dışındaki hesaplarla kullanan tüm hesap kullanıcıları için oldukça önemlidir. Hesaplar arasında sürekli geçiş yapılması engellenirken, kapatılan her hesaba gönderilen her bildirim kalite ilkesi gereği anında kontrol altında tutulur.

Neden Instagram çoklu hesap girişini kullanıyorsunuz?


Instagram çoklu hesap girişleri, genellikle birden fazla hesabı yönetirken kullanılır. Her şeyden önce yönetilecek hesapların artması, kullanıcıları şifreler ve kullanıcı işlemleri ile çok yoruyor. Tüm yönetilen hesaplarınızı tek bir hesaba bağlayarak birden fazla hesap özelliğiyle kullanabilirsiniz. Yalnızca tek bir hesap üzerinden yönetilen hesaplarda oturum açmanız gerekir. Daha önce belirttiğiniz ana hesaplarda oturum açtıktan sonra, bağlı olduğunuz diğer hesaplarda otomatik olarak oturum açabilirsiniz.

Birden fazla Instagram hesabı kullanma


Bazı kullanıcılar için Instagram'da birden fazla hesap kullanımı sadece sosyal medya platformu içerisinde kişisel bir paylaşım alanı olarak görülmemektedir. Uygulamada aktif olarak çalışan birden fazla hesabın kullanımı profesyonel işletme hesaplarında da geniş bir kitleye sunulmaktadır. Sosyal medya platformunda yapılan tüm profesyonel çalışmalara bakacak olursak en çok tercih edilen sosyal medya uygulamasının Instagram olduğunu gösteriyor. Görsel, video ve işitsel içeriklerin aktif olarak paylaşıldığı uygulamada, birden fazla Instagram hesabının kullanılması ve hesapların ana hesaba bağlanması, fonksiyonel çalışmaların hızlı bir şekilde başlatılması için son derece önemlidir.

 

Çoklu hesaba giriş yapmanız için yapmanız gerekenler;

  • Instagram uygulamasına giriş yapın. 
  • Sağ alt köşede yer alan üç çizgi simgesine tıklayın.
  • Alt kısımda yer alan ‘’ayarlar’’ butonuna tıklayarak işleme devam edin.
  • Girişler bölümünde yer alan ‘’ çoklu hesap girişini ayarla’’ seçeneğine tıklayarak ‘’girişi kolaylaştır ‘’ sayfasına geçin.
  • Girişi kolaylaştır sayfasındaki hesaplar içinden bir ana hesap seçin. Belirlediğiniz bu hesabın şifresiyle birlikte tüm hesaplara aktif bir şekilde giriş yapabilirsiniz.
  • Ardından ileri butonuna tıklayarak işleme devam edin.
  • Ekranda karşınıza güvenlik hatırlaması ile görüntülediğiniz uyarı mesajını ‘’tamam’’  butonuna tıklayarak geçin.
  • Hesabınıza ana hesapla giriş yaptıktan hemen sonra otomatik açılmasını istediğiniz tüm hesapları  ‘ hesapları seç’  sayfasında belirleyin. Ardından ileri butonuna tıklayarak ana hesaba kolay ve hızlı bir şekilde bağlanabileceksiniz.

Instagram, YouTube ve Twitter gibi platformlarda hesabınızın gerek takipçi ihtiyacı gerekse etkileşim ihtiyacı gibi konularda gereken hizmetleri en uygun fiyatlarla vererek sizleri memnun etmeye çalışıyoruz.

3 Dakika Önce