Instagram Neden Başka Hesapları Takibe Alıyor?

Instagram Neden Başka Hesapları Takibe Alıyor?

Instagram Kendini Takip Etme Problemini Nasıl Ortadan Kaldırırsınız?


Instagram uygulamasının kendini takip etme sorunundan kurtulmanın 2 yöntemi var. Bu yöntemlerle Instagram hesabınızın diğer hesaplar tarafından otomatik olarak takip edilmesini engeller. Hesabınızı güvende tutmak için uygulanabilecek bu iki  yöntem şu şekilde verilmiştir:

Instagram AOI İzinlerini Kontrol Edin: Instagram'a Giriş Yapın. Giriş yaptıktan sonra, izin verdiğiniz uygulamaları inceleyin ve seçin.
Instagram Hesap Şifresini Değiştirme: Instagram hesabınıza giriş yaptıktan sonra ayarlar > güvenlik > şifre adımları uygulanarak şifrenin değiştirilmesi gerekmektedir. Parolanızı değiştirdikten sonra, oturum açmış tüm cihazlardan çıkış yapılır. Tüm oturum açma sistemlerinden de çıkış yapılacaktır. Bu sayede Instagram hesabınız artık diğer hesaplar Instagram'ı kendi kendine takip ediyormuş gibi bir sorun yaşamayacaksınız.

 

Instagram Hesabınızın Güvenliği İçin Ne Tür Uygulamalar Kullanılmamalıdır?



Instagram hesap güvenliği için kullanılmaması gereken uygulamalar genellikle kullanıcı adınızı ve şifrenizi isteyecek uygulamalardır. Instagram takipçilerini artırmak için birçok ücretsiz uygulama var. Bu uygulamalardan kesinlikle şifrenizi gerektiren veya Instagram hesabınızla giriş yapmanızı gerektiren uygulamaları kullanmamalısınız. Aksi takdirde Instagram'da kendini takip etme gibi sorunlarınıza çözüm bulamayacaksınız ve bu sorun uzun süre devam edecektir. Bu uygulamaları kullanmazsanız Instagram hesabınızın diğer hesapları takip etme sorunu ortadan kalkacaktır. Şifrenizi paylaşmadan ve Instagram'a giriş yapmanızı gerektirmeden takipçi kazanmak için internet üzerinden araştırma yapabilir ve güvenli takipçi arttırma yöntemini uygulayabilirsiniz.

Yazıda anlatılan adımlar dikkatli bir şekilde takip edilirse Instagram hesabınızda kendini takip etme sorunu ile asla karşılaşmazsınız veya bu sorunu yaşıyorsanız bir daha bu sorunla karşılaşmazsınız. Aynı zamanda Instagram'ın kendini takip etme sorununa çözüm olan Instagram şifrenizi değiştirirken güvenli ve güçlü bir şifre oluşturmaya özen göstermelisiniz. Şifrede büyük harf, küçük harf, sayı ve işaret kullanarak minimum 8 karakterlik bir şifre oluşturmanın en güvenilir yollarından biridir. Karmaşık ve uzun şifreler en güvenilirleri arasındadır.

Instagram, YouTube ve Twitter gibi platformlarda hesabınızın gerek takipçi ihtiyacı gerekse etkileşim ihtiyacı gibi konularda gereken hizmetleri en uygun fiyatlarla vererek sizleri memnun etmeye çalışıyoruz.

3 Dakika Önce