Türkçe Instagram Etiketleri ve Hashtagları

Türkçe Instagram Etiketleri ve Hashtagları

 

 

Instagramda yer alan etiketlerden Türkçe Instagram Etiketleri ve Hashtaglar sayesinde nerede olduğunuzu, neler yaptığınızı, kimlerle vakit geçirdiğinizi yakın dostlarınızın görebilmeleri için kullanılır. Etiketler saece yakın çevrenize ya da ailenize özgü değildir bu nedenle hiç tanımadığınız insanların sizden, yaşantınızdan, yaptıklarınızdan haberdar olmalarını da sağlarlar.

Hiç tanımadığınız insanların sizleri takip etmeleri ve başarılarınızdan haberdar olmalarını sağlayan etiketler ile Instagram’da sevilen biri olabilir hatta fenomenliğe çıkabilirsiniz. Size özgü olan yeteneklerinizi ya da dünyaya farklı bir açıdan bakıyor olmanız insanların dikkatini çekebilir. İnsanları hesabınıza çekebilmek adına, paylaştığınız postların etiketlerini alakalı kelimelerden seçerek fotoğraflarınızı etiketleyebilirsiniz. Etiketler takipçi kazanmakta o kadar kuvvetli bir araçtır ki sizlerin bazı kullanıcılar gibi güvenilir takipçi satın alma yoluna gitmeden organik takipçi kazanmanızı sağlayacaktır. Bu nedenle Instagram takipçi satın alma gibi kısa ve yasal olmayan yollara başvuranları cezalandırmaktadır. Hatta bu cezalar yeri gelip hesapların kanunen incelenmesine kadar gitmektedir. Bu nedenle asla yasa dışı yollara başvurmamak gerekir.

Sonuç olarak bizler instagramın biz kullanıcılarına sağladığı yasal ve yararlı yöntemler sayesinde yeterince takipçi kazanabilmekteyiz. Kısacası konum belirtme, doğru yerde doğru zamanda doğru etiketlerle takipçi kazanabiliyoruz. Kazanılan takipçilerin korunması ve yeni takipçi kazanabilmek adına ise hesabımızı güncel tutmayı unutmamalıyız. Hesabımızı güncel tutmak için gün aşırı post, video, canlı yayın ve fotoğraf paylaşımları yapmalıyız. Bu paylaşımlarımızı ister reels video alanında ister hesabımızda olsun değişik etiketler eklemeyi unutmamalıyız. Tekrara düşmeyeceğimiz paylaşımlar yapmaya özen göstermeliyiz. Böylece sistemde hiçbir pürüz olmadan hiçbir cezai yaptırıma maruz kalmadan paylaşımlarımızı yapabiliriz. Instagram kısa zamanda büyük kitlelere ulaşabilme alanı değildir. Ulaşmak istediğimiz hedef kitleye her ne kadar etiketler ekleyip, konumlar belirterek post ya da video paylaşımları yapsak da belli bir sürenin geçmesi gerekir. Bu süreyi bekleyecek sabrı olmayan bazı kurumlar ve yetkilileri, takipçi satın alma dediğimiz black hat seo yöntemine başvururlar ki bu yönteme başvuranlar bir süre sonra bot hesaplar tarafından tespit edilir. Tespit edilen bu hesapların sahipleri ise Instagram cezaları ile karşı karşıya kalırlar. Kimse böyle bir durumda kalmak istemez. Bu nedenle, yasal yollardan organik takipçi çekme yoluna gitmenizde fayda var.

Instagram, YouTube ve Twitter gibi platformlarda hesabınızın gerek takipçi ihtiyacı gerekse etkileşim ihtiyacı gibi konularda gereken hizmetleri en uygun fiyatlarla vererek sizleri memnun etmeye çalışıyoruz.

3 Dakika Önce