Instagram Mavi Tik Almanın Faydaları

Instagram Mavi Tik Almanın Faydaları

Sizin, işletmenizin veya markanızın kimliğine bürünme riskiyle karşı karşıyaysanız, mümkün olan en kısa sürede doğrulama talebinde bulunmalısınız. Instagram onaylı etiketi almanın birçok avantajı vardır ve bunlardan bazıları aşağıda listelenmiştir: 

  • Instagram'daki onay işareti, markanızın münhasırlığını sergilemeye yardımcı olur 

  • Marka bilinirliğini artırmanın ve takipçi sayınızı artırmanın kolay bir yoludur. 

  • Markanızı ve itibarını sahtekarlardan korumak için etkili bir stratejidir. 

  • Markanız ve takipçileriniz arasındaki güvenirliği arttırır. 

  • Markalar, hesapları doğrulanmış etkileyicilerle veya pazarlamacılarla çalışmayı tercih ediyor 

  • Mavi doğrulama rozeti, kullanıcıların markanızı sosyal medyada kolayca bulmasına da yardımcı olur. 

  • Birisi markanızı aradığında hesabınız genellikle arama sonuçlarının en üstünde görünür. 

Doğrulanmış rozetine sahip hesaplar ayrıca, bir markanın araca erişim elde etmesi için 10.000'den fazla kullanıcıya sahip olmasını gerektiren Instagram hikayelerindeki "yukarı kaydır" özelliği gibi Instagram'daki diğer özel özelliklere de erken erişim elde eder. Doğrulanmış hesaplar bu kuralın dışındadır. 

Gördüğünüz gibi, Instagram işletme profilinizde bu basit onay işaretine sahip olmak, marka bilinirliği oluşturma ve Instagram takipçi artırma çabalarınızda büyük bir fark yaratabilir. 

Artık Instagram doğrulamasının avantajlarını anladığınıza göre, sosyal platformda kimlerin doğrulama talebinde bulunmaya uygun olduğuna bakmanın zamanı geldi. 

Daha Yüksek Güvenilirlik 

Instagram'da doğrulanmış olmak, markanızın güvenilirliğini artırır. Hesapların %1'inden daha azının doğrulandığını düşünürsek, mavi bir rozete sahip olmak ve profil adınızı kontrol etmek, markanızın hem önemli hem de alakalı olduğunu gösterir.   

Bazı Instagram kullanıcıları, bir hediye veya anlaşma gördüklerinde temkinli davranabilir ve bunun bir dolandırıcılık olabileceğinden şüphelenebilir. Ancak, hesap adının yanında bir doğrulama rozeti görürlerse, muhtemelen hesabın güvenilir olduğunu düşünüyorlardır.   

Artan Marka Bilinirliği 

Instagram doğrulaması, marka bilinirliğinizi ve takipçi sayınızı da artırabilir. Bunun nedeni, doğrulanmış profillerin arama ve önerilen hesapların üst kısmında görünmesidir. Ayrıca, algoritmanın doğrulanmış hesaplardan gelen içeriği tercih ettiğine inanılıyor ve bu da gönderi başına daha yüksek etkileşim sağlıyor. 

Mavi çek, e-ticaret şirketinize iş fırsatları da getirebilir. Bir influencer veya potansiyel ortak, markanızı daha önce duymamış olsa bile, onu kontrol etmek, şirketinizin sektörde önemli bir lider olduğunu gösterir. Bu, işletmenizle iletişim kurma veya iş birliği yapma konusunda ilgi uyandırabilir. 

Özel Özelliklere Erken Erişim 

Diğer bir avantaj da, doğrulanmış hesapların, hesaplardan para kazanmaya yardımcı olabilecek Instagram özelliklerine erken erişim elde etmesidir. Örneğin, Instagram hikayelerinde yukarı kaydırma özelliği. Bir markanın kaydırma aracına erişebilmesi için en az 10.000 kullanıcıya ihtiyacı vardır. Ancak, doğrulanmış hesaplar bu kuralın istisnasıdır.  

Gemi İstasyonunu Alın. ShipStation Instagram hesabının 10.000'den az takipçisi var. Ancak resmi bir hesap olduğu için yukarı kaydırma özelliğini aşağıda gösterildiği gibi Instagram hikayelerine ekleyebilir. 

 

Instagram, YouTube ve Twitter gibi platformlarda hesabınızın gerek takipçi ihtiyacı gerekse etkileşim ihtiyacı gibi konularda gereken hizmetleri en uygun fiyatlarla vererek sizleri memnun etmeye çalışıyoruz.

3 Dakika Önce