Instagram Yüksek Kaliteli Fotoğraf İndirme

Instagram Yüksek Kaliteli Fotoğraf İndirme

Sosyal medya alanında çalışıyorsanız, içerik iyileştirme oyununa yabancı değilsiniz. Bloglar, Instagram sayfaları, YouTube kanalları vb. Tutarlı bir temelde kaliteli içerik oluşturma yarışı canlı ve güçlü. İçerik düzenleme söz konusu olduğunda, Instagram'dan HD fotoğraflar kaydetmeye çalışmanın kolay bir iş olmadığı kanıtlanmıştır. İster yeni röportaj yaptığınız bir blog yazarının fotoğrafını çekmeye çalışın, ister birisinin size göndermeyi unutmuş olabileceği bir fotoğrafı yeniden yayınlamak isteyin, ister sadece kişisel IG'nize yeni içerik eklemek isteyin, ekran çekimi, kırpma günleri ve güvenliği ihlal edilmiş bir fotoğrafın paylaşılması artık sona erdi. Bu makale, masaüstünüzü kullanarak daha sonra herhangi bir platformda paylaşabileceğiniz yüksek kaliteli Instagram fotoğraflarını nasıl indirip kaydedeceğinizi adım adım gösterecek. Kitlenizin daha çok ne görmek istediğini merak mı ediyorsunuz? Instagram'ın en yeni ANKET özelliğini nasıl kullanacağınızı bizim sayfamızda öğrenin. 

1. Adım: Telefonunuz da Instagram'ı açın 
Yeterince kolay! Giriş yapın ve masaüstünüzden Instagram hesabınıza erişin. Bu şekilde, istediğiniz herhangi bir sayfayı + görseli arayabilir ve görüntüleyebilirsiniz. 

2. Adım: İndirmek istediğiniz resmi bulun. 
İndirmek istediğiniz resmi bulun. Eğlence burada başlıyor. Büyütmek için o resme tıklayın. 

3. Adım: Safari web çubuğunuzun üst kısmındaki "Geliştir"e tıklayın ve ardından "Resmi Kopyala Seçeneği" ne gidin 

4. Adım: Ardından herhangi bir arama motorundan İnstagram fotoğraf indirme yazın 

5. Adım: Arama motorunda çıkan sonuçlardan bir tanesine tıklayın ve kopyalanan metni orada gösterilen yere yapıştırın  

6. Adım: Ardından resmi indir deyin ve birkaç dakika içerisinde resmin telefonunuz veya bilgisayarınıza indiğini göreceksiniz 

7. Adım: Buradan, görseli istediğiniz zaman kullanmaya hazır hale getirmiş olacaksınız. 

 

Instagram, YouTube ve Twitter gibi platformlarda hesabınızın gerek takipçi ihtiyacı gerekse etkileşim ihtiyacı gibi konularda gereken hizmetleri en uygun fiyatlarla vererek sizleri memnun etmeye çalışıyoruz.

3 Dakika Önce