Stalk Yaptığımı Karşı Taraf Görüyor Mu?

Stalk Yaptığımı Karşı Taraf Görüyor Mu?

 

Dijital platformların günümüzde büyük bir yer alması ile birlikte sosyal medyada artık vazgeçilmez bir konuma ulaşmaktadır. Sosyal medya platformları üzerinden bireyler günlük yaşamlarına dair birtakım ayrıntıları paylaştıkları gibi özel yaşamları ile ilgili detayları da paylaşmaktadır. Öte yandan birçok birey ve kuruluş sosyal medya platformlarını aynı zamanda bir iş platformu olarak da kullanmaktadır. Doğru kullanıldığı zaman bireylere son derece büyük kar elde ettiren ve onların reklam noktasında bilinirliklerine arttıran sosyal medya aynı zamanda meraklı kullanıcılarında gözbebeği konumundadır. Instagram başta olmak üzere bireyler sosyal medya platformlarında merak ettikleri kişilerin profillerini incelerler. Stalk adı verilen bu durum özellikle çiftler arasında çok karşılaşılan bir durumdur. Instagram'da getirilecek olan yeni güncelleme ile artık bireyler kendilerini takip eden diğer bir ifade ile stalk yapan kimselerden bildirimler vesilesiyle haberdar olabilecektir.

Hikâyelerde Sizleri Ele Verir

Öte yandan sosyal medya platformlarının en etkinlerinden biri olan Instagram'da artık son dönemde hikaye paylaşma gibi 24 saat süreyle kullanıcıların görebileceği bir özellik bulunmaktadır. Instagram herkes tarafından aktif olarak kullanılan bu özellikle ilgili yeni gelişmeler ve güncellemeler ortaya koymaktadır. Bu anlamda özellikle de ekran görüntüsü alan bireylerle ilgili yapılan güncelleme önem arz eder. Yeni yapılan güncelleme ile birlikte Instagram artık hikayesi ile ilgili screenshot yapılan kullanıcıyı bilgilendirmeyi hazırlanmaktadır. Bu sayede artık bireyler ekran görüntüsünün alındığını ve kimin tarafından alındığını Instagram'ın bildirimi ile öğrenebilmektedir.

Instagram En Aktif Kullanılan Sosyal Medya Paylaşım Sitelerinden Biridir

İlk olarak hayatımıza giren ve Facebook adını alan sosyal medya platformlarından sonra Twitter ve Instagram gibi sosyal medya platformları da oldukça sık olarak kullanılmaktadır. Adı ile anılan ve bireylerin sosyalleşmesine olanak sağlayan bu platformlar aynı zamanda da iyi bir gelir kapısı olarak ifade edilmektedir. Takipçi sayısı yorum ve beğeni sayısı fazla olan hesaplar bu anlamda hem kendi yaptıkları iş ile ilgili hem de fenomen olarak büyük paralar kazanabilmektedir. Ülkemizde 2014 yılından bu yana faaliyet yürüten Socibull birçok sosyal medya platformuna güvenli takipçi satın al, beğeni satın al ve yorum sağlayan lider bir kuruluştur.

 

Instagram, YouTube ve Twitter gibi platformlarda hesabınızın gerek takipçi ihtiyacı gerekse etkileşim ihtiyacı gibi konularda gereken hizmetleri en uygun fiyatlarla vererek sizleri memnun etmeye çalışıyoruz.

3 Dakika Önce