Keşfete Düşmek İçin Neler Yapmalıyım?

Keşfete Düşmek İçin Neler Yapmalıyım?

 

Günümüzde en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri de Instagram'dır. Ve bu anlamda Instagram kullanan birçok birey Instagram'da keşfete düşme yarışı içerisindedir. Sosyal medya kullanıcılarının özellikle Instagram'da keşfet bölümüne düşmeleri için büyük bir çaba sarf etmelerinin önemli nedenleri bulunmaktadır. Bunlardan en önemlisi Instagram'da keşfet bölümünde yer alan kullanıcıların takipçi sayısının doğal anlamda hızlı bir şekilde yükselmesidir. Milyonlarca kullanıcının aynı anda keşfet bölümüne düşen bir sosyal medya hesabı birçok kişi tarafından görülecek tanınırlığı ve bilinirliği artacaktır.

Instagram'da Keşfete Düşmenin Yolları Nelerdir?

Instagram profili üzerinden keşfete düşmenin en önemli yollarından biri bireylerin veya kuruluşların sosyal medya platformunda takipçi sayısını arttırmasıdır. Belli bir miktar takipçiye ve beğeni ulaşmak kuruluşun veya bireyin Instagram profili üzerinden keşfete düşmesine olanak sağlayacaktır. Öte yandan birbiriyle uyumlu gönderiler oluşturmak da Instagram profilinin dikkat çekmesine ve keşfete düşmesine imkan verir. Paylaşılan videolar ve görseller birbiriyle uyumlu filtreler içermelidir. Diğer bir yönüyle Instagram'da keşfete düşmenin bir başka yolu konum bildiriminde bulunmaktır. Paylaşımlarda konum paylaşmak fotoğrafın veya videonun nerede çekildiğini dair bilgi vermek bu anlamda yapılan filtrelemelerde ön plana çıkmayı sağlayacaktır.

Hashtagleri Kullanmak Instagram'da Büyük Bir Önem Arz Eder

Hashtagleri yani etiketleri kullanmak Instagram profilinizin öne çıkmasına da olanak sağlar. Keşfete çıkma amacıyla kullanılan hashtagler aynı zamanda hesabın dikkat çekerek daha fazla takipçiye ulaşmasını da sağlamaktadır. Etiketler ile ilgili olarak dikkat edilecek bir takım noktalar bulunur. Bunlardan ilki etiketlerin gönderilerle alakalı olmasıdır. Öte yandan sürekli aynı etiketleri kullanmak bir dezavantaj oluşturur. Son derece uzun olan veya spam olan etiketlerinde kullanılmaması gerekir. Etiketler ile ilgili olarak gündemi de yakından takip etmek ve bu anlamda gündemle alakalı olan etiketleri kullanarak keşfete düşmek daha kolay bir yol olacaktır. 2014 yılından bu yana sosyal medya platformlarının takipçi yorum ve beğeni sağlayan Socibull profesyonel bol takipçili bir sosyal medya platformları sağlamak adına müşterilerine profesyonel çözümler sunar. Binlerce hesapla ve birçok fenomenle birlikte çalışan kuruluş bu anlamda ülkemizde lider konumdadır.

 

Instagram, YouTube ve Twitter gibi platformlarda hesabınızın gerek takipçi ihtiyacı gerekse etkileşim ihtiyacı gibi konularda gereken hizmetleri en uygun fiyatlarla vererek sizleri memnun etmeye çalışıyoruz.

3 Dakika Önce