Instagram'daki Yakın Arkadaşlar listesi nasıl kullanılır?

Instagram'daki Yakın Arkadaşlar listesi nasıl kullanılır?

Instagram Yakın Arkadaşlar özelliği nasıl kullanılır?

Instagram'da Yakın Arkadaşlar, tüm listenize gönderi paylaşmak veya iyi tanımadığınız kişilerden paylaştığınız daha özel fotoğrafları gizlemek yerine belirli bir takipçi grubuyla iletişim kurmanın harika bir yoludur. İster kişisel yakın çevrenizle ister sayfanızın VIP hayranlarıyla bir Hikâye paylaşıyor olun, bu özelliği kullanmak oldukça basittir.

Instagram Yakın Arkadaşlar listesi nasıl oluşturulur

Instagram Yakın Arkadaşlar listesi nasıl oluşturulur:

  1. Instagram uygulamasını açın.
  2. Ekranın sağ alt köşesindeki profil resmi simgesine basarak profilinize gidin.
  3. Sayfanın sağ üst köşesindeki üç yatay çizgiye basın.
  4. Yakın Arkadaşları seçin.
  5. Buradan, takipçileriniz arasında gezinin ve Yakın Arkadaşlar listenize eklemek istediğiniz hesapları belirtmek için Ekle’yi seçin.

Gönderi yapabilmek için Yakın Arkadaşlar listenizde en az bir hesabınızın olması gerekir.

Yalnızca listeniz için bir Hikâye nasıl yayınlanır

Artık listeniz oluşturulduğuna ve küratörlüğünü yaptığına göre, Yakın Arkadaşlarınıza nasıl Hikâye göndereceğiniz aşağıda açıklanmıştır:

  1. Instagram uygulamasını açın.
  2. Ekranın sol üst köşesindeki Öykü Kamera düğmesine basın.
  3. Hikayenizi oluşturun veya yükleyin.
  4. Ekranın altındaki Yakın Arkadaşlar seçeneğini seçin.

Instagram Yakın Arkadaşlar ile Hikayeleri özel tutmayı kolaylaştırıyor

Bir Yakın Arkadaşlar Hikayesi, Hikayeler akışında, pembe bir daire yerine kullanıcının profil simgesinin etrafında yeşil bir daire olarak görünür. Profil resminize dokunarak da profilinizden erişilebilir olacaktır. Yakın Arkadaşlar listenizde olmayan kişiler Yakın Arkadaşlar Hikayenizi göremez ve yeşil daireyi göremez. Görebilenler ekranın sağ üst köşesinde “Yakın Arkadaşlar” etiketini görecekler.

 

Fotoğraf hesabınız için Yakın Arkadaşları nasıl kullanabilirsiniz?

Yakın Arkadaşlar özelliğinin kullanım amacı yakın kişisel arkadaşlarınız için Hikayeler yayınlamak olsa da bu aracı fotoğrafçılık hesabınız için kullanmanın başka yaratıcı yolları da vardır. İşte bizim en çok beğendiklerimizden birkaç tanesi:

  • Tüm mevcut ve geçmiş müşterilerinizi ekleyin ve yaklaşan etkinlikler veya özel etkinlikler hakkında bilgi paylaşmak için Yakın Arkadaş Hikayelerini kullanın.
  • En aktif takipçilerinizi dahil edin ve özel ipuçlarını ve nasıl yapılırlar paylaşmak için Yakın Arkadaşlar listenizi kullanın.
  • Fotoğraf düzenleme süreciniz hakkında soru soran takipçileri ekleyin ve fotoğraflarınızı nasıl düzenlediğinizle ilgili Hikayeler paylaşın.

Instagram'da Yakın Arkadaşlar listenize nasıl mesaj gönderilir?

Özellikle bir grup takipçi için içerik göndermenin yanı sıra, Instagram'dan Threads'i kullanarak onlara doğrudan mesaj da gönderebilirsiniz. Bu bağımsız uygulama App Store'dan ücretsiz olarak indirilebilir ve kullanıcılara durum güncellemeleri ve doğrudan mesajlar yoluyla Yakın Arkadaşlar listeleriyle iletişim kurmaları için bir yol sunar.

Threads by Instagram'ı kullanarak Yakın Arkadaşlar listenize nasıl mesaj göndereceğiniz aşağıda açıklanmıştır:

  1. Threads by Instagram uygulamasını açın.
  2. Instagram profil bilgilerinizle giriş yapın.
  3. Ya Instagram'da sahip olduğunuz aynı Yakın Arkadaşlar listesine devam edin ya da aşağı kaydırarak daha fazla kişi ekleyin.
  4. Devam'a basın.
  5. Bir fotoğraf veya video çekin veya yükleyin.
  6. Mesaj göndermek istediğiniz hesabı seçin.

Gönder'e basın

Instagram'daki yakın arkadaşlar özelliği değişiyor - Teknoloji Haberleri - Milliyet

Instagram, YouTube ve Twitter gibi platformlarda hesabınızın gerek takipçi ihtiyacı gerekse etkileşim ihtiyacı gibi konularda gereken hizmetleri en uygun fiyatlarla vererek sizleri memnun etmeye çalışıyoruz.

3 Dakika Önce