İnstagram Takipçi Alırsam Hesabım Kapanır Mı?

İnstagram Takipçi Alırsam Hesabım Kapanır Mı?

 

Her geçen, sosyal medya platformları arasında yer almakta olan İnstagram üzerinde yer alan kullanıcılar, instagram takipçileri ile alakalı birçok soru sorulmakta ve internet üzerinden araştırılmaktadır. Merak edilen sorulardan birisi ise, instagram üzerinden takipçi satın alımlarında, hesaplar kapanır mı sorusudur.

İlk olarak bu soruya net bir şekilde evet ya da hayır cevabı vermek doğru olmayacaktır. Eğer instagram üzerinden, gerçek kullanıcılara sahip olan bir platform üzerinden takipçi satın alırsanız, hesabınızın kapatılması ile alakalı bir durum olmayacaktır. Çünkü hesabınızı takip eden kullanıcılar, gerçek kişilerden oluşmuş olacaktır.

Gerçek takipçi alımlarında hesapların kapatılmayacağını söyledik. Fakat eğer bot hesaplar alır iseniz, bunlar oldukça tehlikeli işlemler olmakta ve hesabınıza faydadan çok zarar sağlamaktadır. İnstagram, bot hesapların kullanımlarını yasaklamasından ötürü, bot hesapların, hesabınızda takipçi olarak yer almasını gördüğünde bunları silecek ve de, yasak bir kullanıcıların hesabınızda çokça yer almasından ötürü size de ceza verebilecektir.

Bunun haricinde satın almış olduğunuz bot takipçilerin sizlere etkileşim yaratmamasından ötürü, size herhangi bir faydası da olmayacaktır. Eğer reklam satın almak istiyorsanız ya da herhangi bir ürünün satışını gerçekleştiriyorsanız, kullanıcılar hesabınız içerisinde yer alan beğenileri de dikkate almaktadır. Bu şekilde beğeni işlemleri, bir hesabın ne kadar aktif olarak yer aldığı gösteren önemli etkenlerden biridir. Herhangi bir şirket, sosyal medya platformları içerisinde aktif olarak yer almayan işlemlere bakarak sizinle işlem ve yatırım yapmak istemeyecektir. Bu şekilde yer alan İnstagram platformunda, gelir elde etme şansınızı daha çok arttırabilir ve zaman içerisine bu gelir oranınız da artış gösterecektir.

İnstagram takipçisi satın almak için, yer aldığınız sektör içerisinde olumlu ve başarılı bir sosyal medya çalışması oldukça önemlidir. Sizde gerçek takipçiler ile beraber işletmenizin marka potansiyelini büyütmek ve ürün satışlarını arttırmak istiyorsanız, platformumuz üzerinde yer almakta olan takipçi paketlerinden yararlanabilirsiniz. Bu şekilde aldığınız takipçiler ile, etkileşim elde edebilir ve hesabınızın sağlıklı bir şekilde büyümesini sağlayabilirsiniz. Alınan bu takipçiler, hesabınızın kapanma gibi risklerin de içermediğini söyleyebiliriz.

Instagram, YouTube ve Twitter gibi platformlarda hesabınızın gerek takipçi ihtiyacı gerekse etkileşim ihtiyacı gibi konularda gereken hizmetleri en uygun fiyatlarla vererek sizleri memnun etmeye çalışıyoruz.

3 Dakika Önce