İnstagram Şifremi Unuttum Ne Yapmalıyım?

İnstagram Şifremi Unuttum Ne Yapmalıyım?

 

İnstagram, dünya içerisinde oldukça fazla kullanılmakta olan ve gündemin takip edilebildiği sosyal medya platformlarından biridir. Sosyal bir hayatın önemli bir parçası olarak yer alan uygulama içerisinde, bazı dönemler içerisinde hesabın şifresi unutulabilmektedir. Bu gibi durumlar ile karşılaşıldığında, ne yapılacağının yapılması amacı ile sizlere bu makalemizde içerisinde İnstagram platformunda şifremi unuttum, ne yapmalıyım sorusuna cevap arayacağız.

Sosyal medya terimi, günlük hayat içerisinde erişim anlamında kolaylık sağlamakta olan bir yön içerisinde yön almaktadır. İnsanların merak etmiş olduğu, hikaye, gönderi ya da hesap gibi birçok kavram ortaya çıkmıştır. Oldukça uzakta yer alan bir kişi ile, eğlenceli ve keyifli sohbet edilme durumlarına imkan tanınmaya başlandı. Sosyal medya platformları arasında odlukça güçlü bir yerde yer alan İnstagram, görsel alanda oldukça etkili olarak dünyadaki birçok insanın ilgisini çekmeye başladı.

İnstagram ile alakalı bu durumlar ile beraber, bazı sorulara problemlerde internet üzerinden oldukça fazla araştırılmaya başlanıyor. Özellikle instagram şifresini unutmuş olan kullanıcılar, bu sorun ile nasıl başa çıkacağını merak ediyor. Bu alanda İnstagram şifrenizi unuttuğunuzda ne yapacağınızı adım adım anlatacak olursak;

  • İnstagram parolanızı unuttuğunuz takdirde, ilk olarak uygulamayı açmalısınız.
  • Daha sonrasında karşınıza çıkmakta olan ekran içerisinde, giriş sağlama bölümüne tıklamalısınız.
  • Eğer giriş ekranı dışında farklı bir alternatif olarak Facebook ile Giriş yap gibi bir kısmı, daha öncesinde kullanıp giriş sağladıysanız, şifre ile alakalı sorun yaşamadan direkt olarak giriş sağlayabilirsiniz.
  • Eğer bu seçenek yer almıyor olsa, ‘’Şifremi Unuttum’’ alanı üzerinden devam etmeniz gerekir.
  • Onay almış olan telefon numaranızı ekrana yazarak, SMS olarak kodun gelmesini beklemelisiniz.
  • SMS üzerinden gelen kodu, İnstagram ekranı üzerinde yer alan boş kısma yazıp gönderim sağlayabilirsiniz.
  • Bu şekilde açılan ekran üzerinden yeni şifrenizi belirleyebilir ve bu şifreniz ile beraber girişlerinize devam edebilirsiniz.

Ancak numaranıza sms talebi gelmesi için, daha öncesinde hesabınızda telefon numaranızın kayıtlı olması gerekmektedir. Eğer numara yok ise ya da farklı bir numara var ise, mail adresi ya da farklı alternatifler ile İnstagram hesabınıza girişi deneyebilirsiniz.

Instagram, YouTube ve Twitter gibi platformlarda hesabınızın gerek takipçi ihtiyacı gerekse etkileşim ihtiyacı gibi konularda gereken hizmetleri en uygun fiyatlarla vererek sizleri memnun etmeye çalışıyoruz.

3 Dakika Önce