YouTube'da Organik Daha Fazla Abone Nasıl Elde Edilir?

YouTube'da Organik Daha Fazla Abone Nasıl Elde Edilir?

 

Kanalınızı doğal yollarla geliştirmenize ve ücretsiz abone sayınızı artırmanıza yardımcı olabilecek organik büyüme ipuçlarını özetleyelim:

  • Haftada en az bir video yükleyin.
  • Etiketleri doğru ve içeriğe göre kullanın.
  • Başlık ve açıklama önemlidir. İnsanları çektiklerinden ve içeriğiniz hakkında biraz bilgi verdiklerinden emin olun. 
  • İlginç içerik yükleyin. Sonuçta YouTube bir eğlence platformudur.
  • Kanal introları çok önemlidir. Bir intro seçin ve her videoda kullanın. Bu strateji bir marka imajı yaratacaktır. Ayrıca takipçilerinizi her duyduklarında eğlendirecek bir ritüel olacaktır. İnsanlar ritüelleri sever.
  • Ek açıklamaları kullanın.
  • Videolarınızda kanalınıza abone olmayı teşvik edin. Videolarınızın sonunda izleyicilerinize sizi takip etmelerini hatırlatabilirsiniz.
  • Videolarınızın süresi en az beş dakika olmalıdır. Reklam yerleştirmek ve bir videodan gelir elde etmek için uzunluk en az on dakika olmalıdır. 
  • Videonuzun URL'sini diğer sosyal medya hesaplarınızda paylaşın ve onlar hakkında tweet atın veya hikayeler ekleyin.
  • Ayrıca popüler YouTuber'lardan seslenmelerini de isteyebilirsiniz. Veya başka YouTuber arkadaşlarınız varsa iş birliği yapabilirsiniz. YouTube'da ortak çalışmanın tercih edilen yolu, biri kendi kanalınız, diğeri arkadaşınızın kanalı için olmak üzere iki videoyu birlikte kaydetmektir.

WordPress'e YouTube Abone Ol Butonu Nasıl Eklenir? - WP Servis

YouTube'da Abone Sayısı Neden Bu Kadar Önemli?

Nispeten düşük abone sayınız varsa, YouTube algoritması videonuzu kimseye önermez. Sizi kendileri arayıp bulmak zorundalar ki muhtemelen bunu yapmayacaklar. Ancak birkaç bin aboneniz varsa, doğal olarak daha fazla abone edinmenin çok, çok daha kolay olduğunu göreceksiniz.

YouTube'un algoritması nedeniyle olur. Ancak gelecekte algoritmanın nasıl çalıştığını değiştirebilirler. Değilse, yeni bir YouTuber olarak abone satın almak, kanalınızda yapabileceğiniz en büyük değişikliklerden biridir. Hizmet size bizden güzel bir başlangıç ​​sağlıyor, ancak başarılı olan siz olacaksınız. Bu nedenle, yüksek kaliteli içerik oluşturmayı ve kitlenizi eğlendirmeyi unutmayın.

YouTube'da Nasıl Gelir Elde Edilir

YouTube hesabı ve kamerası olan herkes YouTube'da gelir elde edebilir. YouTube'dan para kazanmaya başlamak için yapmanız gereken tek şey ayarlar menüsüne gidip "kanal durumu ve özellikleri"ne tıklayıp para kazanma özelliğini bulup etkinleştirmek. Bazı belgeleri çevrimiçi olarak imzalayacaksınız ve YouTube, bu platformda para kazanmaya uygun olup olmadığınızı kontrol etmek için bilgilerinizi inceleyecektir.

Youtube Üzerinden Nasıl Para Kazanılır? - Hosting.com.tr

YouTube Etkileşimleri Nelerdir?

YouTube etkileşimleri, yayınladığınız videoların izlenme sayıları, beğenileri, beğenmemeleri, paylaşımları ve yorumlarıdır. 

Bir YouTube videosunun etkileşim oranı, içeriğinizi ne tür ve kaç kişinin göreceğini belirler. Etkileşim oranınız yüksekse çok daha geniş bir kitleye ulaşabilirsiniz. Videolarınız daha geniş kitlelere ulaştığında abone oranınız artacak ve kanalınız YouTube'da daha popüler hale gelecektir. Doğal olarak, YouTube'da kazandığınız para miktarı da artacaktır.

YouTube, birçok alanda video izlemek ve bilgi edinmek için en uygun platformdur. Ancak hangi alan/alanlar hakkında video çektiğinize dikkat etmelisiniz. Örneğin, bir çocuk kanalınız varsa, içinde şiddet barındıran bir video hazırlamayın.

Youtube Reklamları ile Yüksek Müşteri Etkileşimi Elde Edin - WebMarketim.Net

Instagram, YouTube ve Twitter gibi platformlarda hesabınızın gerek takipçi ihtiyacı gerekse etkileşim ihtiyacı gibi konularda gereken hizmetleri en uygun fiyatlarla vererek sizleri memnun etmeye çalışıyoruz.

3 Dakika Önce