YouTube İzlenme Kasma Yöntemleri

YouTube İzlenme Kasma Yöntemleri

Burada sizler için kısa ama etkili bir blog oluşturduk Youtube izlenme satın al veyahut Youtube abone satın almak için web sitemizdeki Youtube amblemi üzerinden dilediğiniz işlemi kolayca gerçekleştirebilirsiniz. Sizler için yaptığımız bu araştırmalar aslında sizlerden gelen istek üzerine olmaktadır. Doğru bilgi ve birikimi bizden öğrenmeniz dileğiyle Socibull ekibi iyi alışverişler diler.

Hadi şimdi sizler için etkili olan adımlara geçelim!!!!!

 

İzleyicilerin Ne İzlemek İstediğini Analiz Edin

YouTube kanalınızı tanıtmaya yeni başlıyorsanız, rakiplerinize veya sektörünüzdeki diğer video yaratıcılarına bir göz atın. Hangi videoların en çok görüntüleme ve etkileşim aldığını görün. Bu, kitlenizin hangi konular hakkında bilgi edinmek istediği ve hangi tarz videoları tercih ettiği konusunda size bir fikir verecektir.

Başka bir çözüm, zaten video yüklediyseniz YouTube Analytics'inize bakmaktır. YouTube size kitle demografisi, konum, etkileşim ve diğer faydalı istatistikler hakkında ayrıntılı bilgi verir. Ayrıca stratejinizi bir adım öteye taşıyabilir ve Sprout Social'daki YouTube raporlarıyla içeriğinizin oluşturduğunuz diğer sosyal videolarla nasıl uyumlu olduğunu görebilirsiniz.

YouTube Abonelerinizle Etkileşime Geçin

YouTube'u başlı başına bir sosyal ağ olarak düşünmeseniz de platform, kullanıcıların profiller, "beğeniler" ve yorumlar aracılığıyla içerikle etkileşime girdiği gelişen bir topluluğu temsil eder.

Daha önce de belirtildiği gibi, izleyicilerinizle herhangi bir etkileşim, YouTube için olumlu bir sinyal olarak görülüyor. Hiçbir şey değilse bile, abonelerinizle etkileşim kurmak, kitlenizle daha güçlü bir bağlantı kurmanıza yardımcı olabilir. Yorumları "beğenmek" ve en üstteki yorumu abonelerinize bir tür kişisel not olarak sabitlemek yalnızca birkaç saniye sürer.

Kapak Resminizi Geliştirin

YouTube kanalınızı tanıtmanın en basit ama etkili taktiklerinden biri, özel kapak resimler oluşturmaktır.

Başlığınızı ve kapak resminizi, izleyicinin dikkatini çekmek için türünün tek örneği bir gönderi olarak düşünün.

Varsayılan olarak, YouTube herhangi bir videodan bir ekran görüntüsü alır ve bunu küçük resim için kullanır. Ne yazık ki bazen yakaladığı görüntü, kamerayı ayarlarken veya bir geçişte çektiğiniz bulanık bir çekim olacaktır.

Kendiniz kapak resimler oluştururken , videolarınızın bir bakışta daha çekici görünmesini sağlamakla kalmaz, aynı zamanda belirli bir profesyonellik duygusuna da işaret eder.

Sosyal Medya Görsel Boyutları 2022: Her Ağ için Kısa Bilgi Notları - Gökdeniz Çetin

Videolarınızda Diğer Videolarınıza Referans Verin

Muhtemelen YouTube'da benzer örtüşen konular hakkında videolar yapıyorsunuz.

Eski içeriğinizden daha fazla görüntüleme almak için, mantıklı olduğunda videolarınızın çapraz tanıtımını yaptığınızdan emin olun. Videolarınızdan birinde diğer videonuza atıfta bulunabilir ve bunu yaptığınız anda atıfta bulunduğunuz videonun kartını gösterebilirsiniz. Bu şekilde, izleyiciler bahsettiğiniz videoya doğrudan tıklayabilir.

Örneğin, bir videonun açıklamasına bağlantılar bırakabilir ve görüntüleyenleri bir tür harekete geçirici mesaj olarak bunlara göz atmaya teşvik edebilirsiniz.

YouTube Videolarınızı Optimize Etme

YouTube'un kendisi dünyanın en büyük ikinci arama motorudur. Bu, ürün arayan ve sorunlarının Google üzerinden çözülmesi gereken insanlar gibidir ve aynısı YouTube için de geçerlidir.

YouTube videolarınızı anahtar kelimeler, etiketler vb. için kullanabilirsiniz. Optimize edilmesi gereken diğer herhangi bir içerik parçası gibi Think of it ile kullanabilirsiniz. İzlenme şansınızı artırmak için YouTube SEO için en iyi uygulamalardan bazılarını takip etmek isteyeceksiniz.

Bunlardan bazıları şu şekilde sıralanabilir;

Başlıklar ve açıklama

Videonuzda anahtar kelimelerden bahsedin

Etkileşim oranı

Kategoriler

Etiketler

SEO YouTube: 5 astuces pour optimiser votre chaîne | Agence 90

Çarpıcı Başlıklar Oluşturma

İlgi çekici başlıklar oluşturmanın anahtarı, tıklama tuzağına başvurmadan hedef kitlenizin dikkatini çekmektir. İnsanlar eğlenceli içeriklere can atıyor ve aynı şekilde "git" kelimesinden videonuzun ne hakkında olduğunu bilmek istiyor.

Örneğin, BuzzFeed ve WhatCulture gibi YouTube devlerinden videolardan bir sayfa çıkarabilirsiniz. Bu tür videolar, görüntülemeleri artırmak için genellikle listelere, soru temelli başlıklara veya abartılara dayanır.

 

Instagram, YouTube ve Twitter gibi platformlarda hesabınızın gerek takipçi ihtiyacı gerekse etkileşim ihtiyacı gibi konularda gereken hizmetleri en uygun fiyatlarla vererek sizleri memnun etmeye çalışıyoruz.

3 Dakika Önce