Ücretsiz Instagram beğeni almanın 5 akıllı yolu

Ücretsiz Instagram beğeni almanın 5 akıllı yolu

1. Doğru hashtag'leri kullanın

 

Hashtag'ler, Instagram kitlenizi genişletmek için büyük bir anahtardır. Bir hashtag kullanın ve gönderiniz o hashtag için sayfada görünsün.

 

İnsanlar hashtag'leri takip etmeyi seçebilir, bu tamamen yabancı birinin keşfetinde görünebileceğiniz anlamına gelir. Sürpriz!

 

Ürün veya hizmet hashtag'lerini, mevsimlik hashtag'ler, veya konum hashtag'leri olarak kullan.

Hashtag Nedir? En Etkili Hashtag Nasıl Kullanılır?

 

2. İlgili kullanıcıları etiketleyin

 

İster bir iş arkadaşınızı, bir tanıdığınızı etiketliyin, hedef onlara ne kadar değer verdiğinizi hedef kitlenizle paylaşmaktır.

 

Ve eğer böyle olursa, izleyicilerinin bu süreçte sizin değerinizi görmesi muhtemel değil mi sizce de?

 

Cool Ruggings- dünyanın dört bir yanından gelen havalı kilimleri belgelemeye adanmış bir hesap. Brezilya yapımı kamp sandalyelerinin tasarımcılarını açıkça etiketledi. Sevgiyi paylaşmak Instagram kullanıcılarının ve kendi hayran kitlenizin potansiyel ilgisi ile hesaba katkı sağladı.

 

 

3. İlgi çekici başlıklar yazın

 

Gerek Instagram'ın karakter sınırını aşan bir roman yazmak, gerek tek bir satırda her şeyi gizemli sizin elinizdedir. Ancak uzun veya kısa altyazılar, bir gönderinin başarısında hayati bir bileşendir.

 

Instagram altyazıları bağlam ve kişilik ekler ve takipçilerinizi harekete geçirmeye zorlar. Bu kısımda acele etmeyin! Bir göz atın ve yazmaya başlamadan önce biraz ilham alın.

 

Burada, fiber sanatçısı HH Hooks, son çalışmalarının ardındaki ilhamını paylaşıyor. Kokteyl görüntüsüne bağlam kazandırıyor ve aynı anda hem sohbeti hem de etkileşimi tetikliyor.

İlgi Çekici Blog Başlıkları Nasıl Oluşturulur? - Timur Demir

 

4. Konumunuzu etiketleyin

 

Ortak çalışma alanlarındaki konumunuzu coğrafi olarak etiketlemek, daha fazla insanın fotoğraflarınızı bulması ve beğenmesi için bir yoldur.

 

Düzenli ve potansiyel müdavimlerinizle bir topluluk duygusu oluşturduğunuzda, gerçek bir lokasyona sahip bir markaysanız bu daha da faydalıdır. (Haritada görünebilmeniz için fiziksel koordinatlarınızın doğru olduğundan emin olmayı unutmayın.)

 

Keefer Bar, yeni eğlenceli açık hava mini-puttu hakkında bir gönderide konumunu etiketlemeyi başardı - kim bilir hangi şanslı golfçüler ona rastlar?

Instagram Hikayelerdeki Konum ve Etiketler Artık Keşfet Sekmesinde Görünecek | Sıradışı Digital Experience / Sıradışı Dijital Deneyim

 

5. İnsanlara fikirlerini sorun

 

"Altyazıda bir soru sorun", bir nedenle katılımı artırmak için yaygın bir tavsiyedir: takipçilerin yorum eklemeleri için doğrudan bir harekete geçirici mesajdır.

 

Ve zaten ilgi gösteriyorlarsa, bu süreçte sizin gibi bir yol bulma olasılıkları artar. TLDR: Sormaktan asla zarar gelmez!

 

Cilt bakım markası Summer Fridays, rüya gibi bulutları hem beğenilere hem de yorumlara neden olan büyük bir soruyla birleştirerek soğuk havasını somutlaştırıyor.

Instagram, YouTube ve Twitter gibi platformlarda hesabınızın gerek takipçi ihtiyacı gerekse etkileşim ihtiyacı gibi konularda gereken hizmetleri en uygun fiyatlarla vererek sizleri memnun etmeye çalışıyoruz.

3 Dakika Önce