Tiktok’ta Kaç Takipçi Olduktan Sonra Para Kazanılır?

Tiktok’ta Kaç Takipçi Olduktan Sonra Para Kazanılır?

 

Sosyal medyada belirli şartları yerine getirdikten sonra sistemin şartları doğrultusunda kullanıcılar para kazanmaya başlayabilir. Sosyal bir mecra olan Tiktok’ta takipçi üzerinden para kazanabilirsiniz. Peki, Tiktok’ta kaç takipçi olduktan sonra para kazanılır? İşte merak konusu olan bu sorunun hakkında detaylıca bir inceleme yaptık. İncelemelerimiz sonucunda elde ettiğimiz bilgileri yazımızda sizlerle paylaşacağız.

Tiktok uygulamasında para kazanmak için belli başlı kurallara uymanız gerekir. Bunların başında, takipçi sayınızı arttırmak gelir. Takipçi sayınız 1000 takipçiye ulaştıktan sonra, Titok uygulaması otomatikman hesabınızı para kazanmaya açacaktır. Bu yöntem takipçilerden para kazanma yöntemiydi. Bir diğer para kazanma yöntemi ise Tiktok üzerinde 1 gün içerisinde paylaştığınız bir video 20.000 beğeni alırsa Tiktok sistemi hesabınıza para öder. Tiktok üzerinden para kazanmak için izlenen diğer yöntemler; e-ticaret, sponsor ile çalışmak, youtube ile eş zamanlı yayın yapmak, canlı yayın yapmak. Tiktok üzerinden saymış olduğumuz bu yöntemlerin herhangi birini gerçekleştirirseniz kısa zamanda büyük çapta takipçi sayısına ulaşabilir ve bu yöntemler sayesinde Tiktoktan para kazanabilirsiniz. Buraya kadar, Tiktok üzerinden nasıl para kazanılır onu açıklamaya çalıştık. Tiktoktaki hesabımızda günlük ne kadarlık bir izlenme payı olursa aylık bazda bize ne kadar ödeme yapar? Mesela günlük paylaştığınız bir video 1 gün içinde 5000 izlenme payı aldığında ayda 1000 TL Tiktok size ödeme yapmaktadır. Yani aslında Tiktok kullanıcılarına öyle abartılacak kadar bir miktar ödememekte.

Yine de insanlar Tiktokta takipçi veya beğeni üzerinden para kazanabilmek için zaman zaman yasa dışı yöntemler olan güvenilir takipçi satın alma yoluna başvurabiliyorlar. Sizler bu yönteme asla başvurmayın, çünkü takipçi ve beğeni satın alındığına dair herhangi bir tespit sistem tarafından tespit edilirse geri dönüşü olmayan ceza yaptırımlarına maruz kalabilirsiniz. Bu nedenle, organik takipçi arttırma yolundan asla ödün vermeyin. Organik takipçi arttırma yöntemlerini, yazımızın başında sizlerle paylaşmış bulunuyoruz. Yasal düzenden şaşmadığınız sürece hiçbir cezai yaptırımla karşılaşmadan takipçi sayınızı arttırabilirsiniz. Kısaca özetlemek gerekirse, yasal ve güvenli yolar uzun vadede takipçi arttırma yolu olmakla beraber sizin ve hesabınız için en mantıklı yöntem olacaktır.

Instagram, YouTube ve Twitter gibi platformlarda hesabınızın gerek takipçi ihtiyacı gerekse etkileşim ihtiyacı gibi konularda gereken hizmetleri en uygun fiyatlarla vererek sizleri memnun etmeye çalışıyoruz.

3 Dakika Önce