Satın Aldığım Takipçiler Beğeni Yapar Mı?

Satın Aldığım Takipçiler Beğeni Yapar Mı?

Gerçek takipçiler fotoğraflarınızı beğenebilir veya yorum yapabilir. Bu tamamen sizi takip eden hesabın kendi karanına bağlıdır. Net bir oran vermek mümkün değildir. Eğer paylaşımlarınızı beğenirse ve ilgi alanına giriyorsa çok yüksek etkileşim alma şansınız olur.Yani aldığınız kategoriye göre değişim göstermektedir türk takipçi satın alırsanız eğer yüksek oranda ve kendi istekleri doğrultusunda beğeni , yorum ve izlenme ye katkı sağlayabilirler bunun yanında yabancı ama gerçek kullanıcılarda olabilir bizler nasıl yabancı kişileri takip edip beğeni yapabiliyorssak aldığınız takipçilerde aynı sizler gibidir. 

İnstagram Türk takipçi satın aldıktan sonra hesabınızda bir takım olumlu değişiklikler olacaktır. Bu değişimlerin başında sponsorluk anlaşmaları gelir. Sponsorluk anlaşmaları büyük firmalar ile yapılır. Bu şekilde güzel miktarlarda para kazanabilirsiniz. Hesabınız daha fazla kişiye önerilmeye başlar. Bu nedenle Instagram’ın keşfet kısmında çıkarsınız. Hatta bir gecede ünlü bile olabilirsiniz. Instagram algoritması, siz takipçi satın aldıktan sonra sayfanızı popüler bir sayfa olarak algılamaya başlar. Bu nedenle hesabınız diğer insanların sayfasına çıkmaya başlar. Takipçiler hiç beklemediğiniz şekilde hayatınızın her yönünü iyileştirme imkanını size sunar. Çok fazla takipçisi olan o popüler kişi olduğunuz zaman, insanlar yanınızdan ayrılmak istemezler! Instagramda büyüyen takipçi kitleniz kendini gerçek hayatta da gösterir.

Instagram, YouTube ve Twitter gibi platformlarda hesabınızın gerek takipçi ihtiyacı gerekse etkileşim ihtiyacı gibi konularda gereken hizmetleri en uygun fiyatlarla vererek sizleri memnun etmeye çalışıyoruz.

3 Dakika Önce