Mavi Tik Nasıl Alınır

Mavi Tik Nasıl Alınır

Instagram doğrulaması ne anlama geliyor?

Instagram doğrulaması, platformdaki diğer kullanıcılara bir hesabın gerçekten temsil ettiği kullanıcıya, sanatçıya, markaya veya kuruluşa ait olduğunu söyleyen mavi bir onay işareti rozeti alma işlemidir.

Muhtemelen etrafta çok sayıda doğrulama rozeti görmüşsünüzdür. Twitter, Facebook ve evet, Tinder'da olduğu gibi, küçük mavi onay işaretleri, platformun söz konusu hesabın güvenilir olduğunu onayladığını veya en azından olduklarını söyledikleri kişi olduklarını belirtmek içindir.

Bu rozetler, Instagram kullanıcılarının doğru kişiyi veya markayı takip ettiğinden emin olabilmeleri için gerçek hesapları öne çıkarmak için tasarlanmıştır. Arama sonuçlarında ve profillerde kolayca fark edilirler ve yetki verirler.

Instagram'da Mavi Tik Nedir, Nasıl Alınır? - Egezegen

Doğrulama rozetlerinin neden aynı zamanda imrenilen bir durum sembolü olduğunu anlamak kolaydır. Nadirdirler ve münhasırlık belirli bir miktarda prestij sağlar- bu da daha iyi katılım anlamına gelebilir veya gelmeyebilir.

Bununla birlikte, Instagram, doğrulanmış hesapların Instagram algoritmasından özel muamele görmediği açıktır. Başka bir deyişle: doğrulanmış hesapların ortalama olarak daha yüksek etkileşim kazandığı doğruysa, bunun nedeni kitlelerinde yankı uyandıran harika içerikler yayınlamalarıdır.

 

Neden bizi tercih etmelisiniz?

Mavi tik veya hesap onaylama ile ilgili bir ekibimiz siz hizmeti aldıktan sonra detaylı bir analiz ve araştırma yapıyor nasıl istediğimiz sonucu elde ederiz diye ardından çalışmalara başlıyorlar. Sizler için çalışan bu ekibimiz istediğimiz sonucu aldıktan sonra bizlerle iletişime geçiyor ve yol haritasını bize sunuyorlar bizler de daha sonrasında işlemlere başlıyoruz. Oluşabilecek olumsuzlukları en başından bildiğimiz için attığımız adımlar daha doğru oluyor ve sonuca daha emin adımlarla ulaşmış oluyoruz. Yani mavi tik satın alma konusunda siz değerli müşterilerimize en iyi hizmeti vermekten gurur duyuyoruz. Bizimle iletişime geçerek en iyi hizmeti aldığınızdan emin olun.

 

Instagram'da kimler doğrulanabilir?

Instagram'da herkes doğrulanmış bir rozet talep edebilir. Bununla birlikte, Instagram, kimin gerçekten doğrulanacağı konusunda herkesin bildiği gibi seçici (ve birçok yönden gizemli). Öyleyse, "kayda değer” in eşiğinde olan bir hesap işletiyorsanız, kriterleri karşılayıp karşılamadığınızı nasıl anlarsınız?

Örneğin, Twitter veya Facebook'ta mavi bir onay işaretine sahip olmanız, Instagram'da bir onay işareti alacağınızı garanti etmez.

Instagram, "Instagram'da yalnızca bazı tanınmış kişiler, ünlüler ve markalar doğrulanmış rozetlere sahiptir" diyerek açık sözlüdür. Başka bir deyişle: "yalnızca kimliğine bürünülme olasılığı yüksek olan hesaplar."

İşte uygunluk hakkında bildiklerimiz.

İlk olarak, ağın Hizmet Şartlarına ve Topluluk Yönergelerine uymalısınız. Bunun da ötesinde, hesabınızın şu kriterlerin her birini karşılaması gerekir:

  • Otantik: Hesabınız gerçek bir kişiyi, kayıtlı işletmeyi veya markayı mı temsil ediyor? Bir meme sayfası veya hayran hesabı olamazsınız.
  • Benzersiz: Dile özgü hesaplar için istisnalar dışında, kişi veya işletme başına yalnızca bir hesap Instagram'ı doğrulayabilir.
  • Herkese açık: Özel Instagram hesapları doğrulama için uygun değildir.
  • Tam Profil: Tam bir biyografiniz, profil resminiz ve en az bir gönderi var mı?
  • Kayda değer: İşlerin öznelleştiği yer burasıdır, ancak Instagram dikkate değer bir adı "tanınmış" ve "çok aranan" olarak tanımlar.

Bu kriterleri karşıladığınızdan nispeten eminseniz veya sadece zar atmak gibi hissediyorsanız, devam edip Instagram hesabınızı doğrulamanın zamanı geldi.

 

6 adımda Instagram'da nasıl doğrulanırsınız?

Bu adım herkesin yapabileceği bir adım değildir. Bilir kişiler tarafından özel adımlarla devam edilen bir işlemdir. Sizlerde yapabilirsiniz lakin bunu günde sizin gibi bin kişi yapıyor bunu unutmayın biz size bu yüzden hizmet veriyoruz.

  1. Instagram profilinize gidin ve sağ üst köşedeki hamburger simgesine dokunun
  2. Ayarlar'a dokunun
  3. Hesap'a dokunun
  4. Doğrulama İste’ye dokunun
  5. Başvuru formunu doldurun.
    • Yasal adınız
    • "Bilinen" veya çalışan adınız (varsa)
    • Kategorinizi veya sektörünüzü seçin (örneğin: blog yazarı/etkileyici, spor, haber/medya, işletme/marka/kuruluş vb.)
    • Ayrıca resmi devlet kimliğinizin fotoğrafını da göndermeniz gerekir. Bireyler için bu bir ehliyet veya pasaport olabilir. İşletmeler için, bir elektrik faturası, resmi bir işletme belgesi veya vergi beyannameleri yeterli olacaktır.
  6. Gönder'e dokunun.

 

Instagram'a göre, ekipleri başvurunuzu inceledikten sonra bildirimler sekmenizde bir yanıt alacaksınız. Dolandırıcılarla ilgili tarihsel ve süregelen sorunlar nedeniyle Instagram, size asla e-posta göndermeyecekleri, para istemeyecekleri veya başka bir şekilde size ulaşmayacakları konusunda çok açık ve nettir.

Birkaç gün veya bir hafta içinde (bazıları 30 güne kadar sürebileceğini söylüyor), doğrudan evet veya hayır alacaksınız. Geri bildirim veya açıklama yok.

 

Instagram, YouTube ve Twitter gibi platformlarda hesabınızın gerek takipçi ihtiyacı gerekse etkileşim ihtiyacı gibi konularda gereken hizmetleri en uygun fiyatlarla vererek sizleri memnun etmeye çalışıyoruz.

3 Dakika Önce