İnstagramda Keşfete Düşmenin Püf Noktaları Nelerdir

İnstagramda Keşfete Düşmenin Püf Noktaları Nelerdir

Instagram'da Keşfete Düşmek İçin Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar


Instagram algoritmasının keşfet bölümüne katılmak için; Önemli olan birkaç ayrıntı var. Her şeyden önce, hesabınızın tüm kullanıcılara açık olması gerekir. Çünkü adımlar doğru bir şekilde takip edilip uygulansa dahi; İzleyiciler profili göremediğinde takipçi istekleri almak zor.

Instagram, görsel içeriğe dayalı bir paylaşım ağıdır. Bu nedenle video, fotoğraf gibi içeriklerin kalitesi ve çözünürlüğü önemli konulardır. İçeriğin kopya olup olmadığı da ayrı bir konu. Yinelenen içerik hesabınızın kalitesini etkiler. Yani yaptığınız paylaşımların kendinize özgü olmasına özen gösterin.

Her gün birçok kullanıcı Instagram'da benzer içerikler paylaşıyor. Hatta birçok kişinin paylaştığını görebilirsiniz. Ancak bu uygulamalar Keşfet'e erişim sağlamaz. Bu noktada diğer mevcut kullanıcılar açısından da değerlendirmek ve hangi içeriklerin beğenildiğini düşünmek de önemlidir. Kaliteli içerikler paylaşılmalı, bunun düzenli ve planlı bir şekilde yapılmasında fayda var. Eğer başkasının paylaşımlarını taklit ederseniz kendi hesabınızı geliştirmemiş olursunuz.

Unutulmaması gereken bir diğer nokta ise; Instagram, görsel paylaşıma dayalı bir sosyal medyadır. Bu nedenle kısa ve öz metinler, uzun metin ve görsellere tercih edilmelidir. İnsanları boğmadan açıklayıcı kısa ve öz olmalıdır.
 

Instagram'da görüntülendiğinizi nasıl anlarsınız?


Instagram'da görüntülendiğinizi nasıl anlarsınız? Konuyla ilgili en çok merak edilen içeriklerden biri; Soru şu ki, gerekli adımlar atılırsa Instagram Keşfet'te olduğunuzu nasıl bileceksiniz.

Öncelikle hesabınıza gelen beğeni, yorum, izlenme ve takipçi sayılarına göre Keşfet'e düşme durumunuzu anlamak mümkün. Normalden fazla takipçi alınıp beğeniler aynı oranda artıyorsa; İlginç gönderiler hakkında yorumlar almış olsanız bile, sonunda Keşfet'e ulaştınız.

Instagram birçok kişi tarafından oldukça tercih edilen bir uygulama olsa da Keşfet gibi çeşitli özellikleriyle de öne çıkıyor. Instagram'da Keşfet'e düşmenin püf noktalarını paylaştığımız yazımızın sonuna geldik.

Instagram, YouTube ve Twitter gibi platformlarda hesabınızın gerek takipçi ihtiyacı gerekse etkileşim ihtiyacı gibi konularda gereken hizmetleri en uygun fiyatlarla vererek sizleri memnun etmeye çalışıyoruz.

3 Dakika Önce