Instagram Takipçi Satın Almak Yerine ne Yapmalı?

Instagram Takipçi Satın Almak Yerine ne Yapmalı?

 

Harika içerik oluşturun

Maalesef burada kısa yol yok! İzleyiciler de markalar gibi seçicidir. Bu, İyi yazılmış altyazılarla birlikte ilgi çekici videolar ve yüksek kaliteli fotoğraflar özgün yazılar yayınlamanız gerektiği anlamına gelir.

Ayrıca içeriğinizin keşfedilebilir olduğundan emin olmak isterseniz. İlgili hesapları etiketlemek ve hashtag'leri kullanmak görünürlüğünüzü artıracaktır. Keşfet sayfalarına girmek altın bilettir ve düzenli olarak gönderi yayınlarsanız ve aktif bir takipçiniz varsa bu daha olasıdır. Instagram, iyi performans gösteren gönderilere öncelik verir peki bu ne demek beğeni, izlenme ve yorum sayılarının fazla olmasına denir.

Instagram'dan Rehber İçerikler İçin Yeni Özellik

Instagram hesabınızı tanıtın

İnsanların sizi Instagram'da bulmasını kolaylaştırmalısınız! Mümkünse, kullanıcı adınızın tüm sosyal medya platformlarında aynı olduğundan emin olun. Böylece sizi TikTok'ta takip eden biri sizi Instagram'da da nasıl bulacağını bilecektir.

İzleyicilerinizi sizi Instagram'da takip etmeye teşvik etmek için en iyi Instagram içeriğinizi diğer sosyal medya platformlarınıza da gönderebilirsiniz. Böylece her yerden etkileşim alacaktır.

Sosyal medyanın ötesini de düşünün. Instagram hesabınız web sitenizde, e-posta imzanızda, kartvizitlerinizde ve işletmeniz için diğer tüm promosyon malzemelerinde yer almalıdır.

 

 

Bir çekiliş düzenleyin

Hızlı bir çözüm arıyorsanız, Instagram çekiliş takipçilerinizi hızla artırabilir. Kullanıcıların hesabınızı takip etmelerini, arkadaşlarını etiketlemelerini ve içeriğinizi katılmak için kendi hesaplarında paylaşmalarını sağlamak, yeni takipçiler çekecek ve erişiminizi artıracaktır. Hızlı yoldan takipçi kazanmaya yardımcı olacaktır.

Zahmetsizce 7 Adımda Instagram'da Çekiliş Nasıl Yapılır?

İlişkilere odaklanmak

Takipçiler sadece onlarla konuşmanızı değil, onlarla dolaylı yoldan konuşmanızı da isterler. Yorumlara yanıt vermek, Hikayelerinizde Soru-Cevaplara yer vermek ve akışınızda kullanıcı tarafından oluşturulan içeriği paylaşmak, takipçilerinize de dinlediğinizi göstermenin sadece birkaç yoludur. Onlara onları duyduğunuzu gösterin

 

 Reklam satın alın

Erişiminizi artırmak istiyorsanız, Instagram’da reklam vermek bunu yapmanın etkili bir yoludur. Instagram'da ücretli reklamlar 1.50 milyar kişiye ulaşıyor, bu da kesinlikle yeni takipçiler kazanacağınız anlamına geliyor. İstediğiniz doğru kitleyi bu reklamlar arıcılığı ile yakalayabilirsiniz.

Instagram'da Reklam Görüntülemesi Almama Sorunu Nasıl Çözülür? - B4Mind Marka Danışmanlığı ve Dijital Pazarlama Ajansı

Trendde kalın

Instagram'ın zirvesinde kalmak için zamana göre değişmelisin. Kullanıcıların zevkleri ve tercihleri ​​sürekli değişiyor, bu da içeriğinizin de gelişmesi gerektiği anlamına geliyor. Zamana ayak uydurun ve geride kalmayın. 

 

 

Instagram, YouTube ve Twitter gibi platformlarda hesabınızın gerek takipçi ihtiyacı gerekse etkileşim ihtiyacı gibi konularda gereken hizmetleri en uygun fiyatlarla vererek sizleri memnun etmeye çalışıyoruz.

3 Dakika Önce