Instagram Qr Kodu Ne İşe Yarar?

Instagram Qr Kodu Ne İşe Yarar?

 

İnstagram, son zamanlarda günlük hayat içerisinde herkesin kullanmış olduğu sosyal medya platformları arasında yer almaktadır. Kendine özel özellikleri ile insanları kendine çekmeyi başaran İnstagram, hikaye paylaşma, beğeni ve takip gibi birçok özelliği içerisinde barındırmaktadır.

İnstagram içerisinde yer alan QR kod ise, platform içerisinde oldukça kısa bir süre içerisinde ortaya çıkmış olan bir özellik olarak karşımıza çıkmıştır. Bu özelliği insanlar, nasıl kullanıldığı ile alakalı internet üzerinde çeşitli aramalar gerçekleştirmektedir. Ad etiketi olarak da adlandırılmakta olan bu özellik ile, bulmakta zorluk yaşadığınız ya da bulmak istediğiniz kişiler için ve takip etmek amacı ile yapılmış bir güncelleme olarak karşımıza çıkmıştır.

İnstagram Qr Kod Amacı Nedir?

İnstagram platformu içerisinde yer alan Qr kodun amacı oldukça merak edilmekte olan sorulardan birisidir. Bu kodun temel olarak amacı, yaşadığımız yaşam içerisinde tanımakta olduğumuz ancak İnstagram üzerinde bulamadığımız kişilere erişme şansı yakalayarak, o kişiyi takip etmeye yarayan bir özellik olarak karşımıza çıkar.

İnstagram içerisine yeni olarak eklenmiş olan bir özellik olarak karşımıza çıkan Qr kod, eskiden tanışmakta olduğumuz ya da yeni tanıştığımız kişilerin ad etiketlerini taratarak kısa bir süre içerisinde o kişiye ulaşma şansı yakalayabiliyorsunuz. Ad etiketleri hem renkli hem de benzer Qr kodlardan daha farklı olan tasarımları ile de dikkatleri üzerine çekmiş olan bir özellik olarak karşımıza çıkar.

Bu kod hakkında bilinmesi gerekenler yalnızca bunlar ile sınırlı değil. Yalnızca İnstagram sosyal medya platformu ile sınırlı olmamakla beraber, Facebook, Twitter ya da Snapchat gibi birçok kişi tarafından kullanımlarının tercih edildiği Qr kodları herkes kullanabilmektedir. Ancak genel anlamda bu Qr kodlar, işinin ehli olan kişiler tarafından kullanımları tercih edilmektedir.

Bu etiketlere sahip olmak için yapılacak adımlar ise oldukça basit bir şekilde yer almaktadır. İnstagram platformu içerisinde ilk olarak kişi, kendi profiline giriş sağlayarak ayarlar kısmını seçer ve de en son adım olarak ayar etiketleri kısmına ulaşım sağlayabilir. Bu ad etiketleri içerisinde ulaşım sağlanmasından sonrasında ise yapılacak adımlar oldukça basit bir şekilde işlemektedir. Telefon ya da kullanmakta olduğunuz bir cihaz kamerası açılarak gerekli olan etiketlerin tarama işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

İnstagram içerisinde yer alan Qr kod işlemleri haricinde, insanlar instagram takipçi satın alım işlemlerini de oldukça fazla kullanmakta olan hizmetler arasında yer almaktadır. Bu hizmetler ise, gerçek kullanıcılar ve türk kullanıcılar yapıldığı zaman daha verimli ve etkili bir işlem olmaktadır. Bu şekilde alabileceğiniz takipçi hizmetleri ile etkileşim sağlayabilir ve çok daha fazla kazanç elde şansı yakalayabilirsiniz.

İşletme olarak sağladığımız kaliteli türk ve gerçek takipçi instagram hizmetleri ile sizlere gerekli tüm hizmetleri vermekteyiz. Sizde bizi tercih edebilir ve kaliteli takipçi hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.

Instagram, YouTube ve Twitter gibi platformlarda hesabınızın gerek takipçi ihtiyacı gerekse etkileşim ihtiyacı gibi konularda gereken hizmetleri en uygun fiyatlarla vererek sizleri memnun etmeye çalışıyoruz.

3 Dakika Önce