Instagram kullanıcı adınızı nasıl değiştirirsiniz?

Instagram kullanıcı adınızı nasıl değiştirirsiniz?

Instagram kullanıcı adınız nedir?

Instagram kullanıcı adınız Instagram profilinizin en üstünde gösterilir ve kişiselleştirilmiş Instagram URL'nizde görünür.30 karakterden az olmalı ve yalnızca harf, sayı, nokta ve alt çizgiden oluşabilir.

 

Instagram kullanıcı adı ve Instagram görünen ad

Görünen adınız, resmi Instagram kullanıcı adınızdan farklı. Görünen adınız profilinizde, mobil Instagram'da avatar fotoğrafınızın altında ve masaüstü Instagram'da sağında görünür.

Görünen adınız olmasını istediğiniz herhangi bir şey olabilir. Özel karakterler ve emojiler içerebilir. Görünen adınızı istediğiniz zaman, istediğiniz kadar, Instagram kullanıcı adınızı değiştirmekle aynı işlemi kullanarak değiştirebilirsiniz.

 

Instagram.com'da Instagram kullanıcı adınızı nasıl değiştirirsiniz?

Instagram.com'un masaüstü sürümüne giriş yaptıktan sonra profilinize gidin ve "Profili Düzenle" seçeneğine tıklayın.

Instagram'da profil resminizi nasıl değiştirirsiniz?

Bir sonraki ekranda, yanlarında "Ad" (bu sizin görünen adınız) ve "Kullanıcı adı" olan metin kutuları göreceksiniz. Bu kutulara yazılması gereken bilgileri istediğiniz şekilde doldurabilirsiniz.

 

Sistem ve Ağ Uzmanlığı

 

Görünen adınızı, kullanıcı adınızı veya her ikisini birden değiştirmek için kutulardakilerin üzerine yazmanız yeterlidir. İşiniz bittiğinde, sayfanın altındaki "Gönder" i tıklayın.

 

Instagram mobil uygulamalarında Instagram kullanıcı adınızı nasıl değiştirirsiniz?

Instagram mobil uygulamaları için süreç çok benzer. Instagram uygulamanızda profil sayfanıza gidin ve "Profili Düzenle" seçeneğine dokunun.

instagram profili duzenle - Ozengen

 

Yine, yeni takma adlarınızı istediğiniz gibi tasarlayıp yazabilirsiniz.

 

Instagram Kullanıcı Adı Değiştirme - Teloji

 

Ardından iOS'ta "Bitti"ye dokunun. Android'de onay işaretine basın.

 

Ya istediğim yeni kullanıcı adı alınırsa?

İstediğiniz kullanıcı adı zaten kullanılıyorsa, "Gönder"i tıkladıktan veya "Bitti"ye dokunduktan sonra Instagram sizi bu konuda uyaracaktır. İstediğinize yakın bir kullanıcı adı bulana kadar farklı varyasyonları yeniden deneyin

 

Instagram, YouTube ve Twitter gibi platformlarda hesabınızın gerek takipçi ihtiyacı gerekse etkileşim ihtiyacı gibi konularda gereken hizmetleri en uygun fiyatlarla vererek sizleri memnun etmeye çalışıyoruz.

3 Dakika Önce