Instagram Kaydırmalı Link Nasıl Eklenir?

Instagram Kaydırmalı Link Nasıl Eklenir?

Instagram Kaydırma Bağlantısı Ekleme


Paylaşılan hikayelere Instagram kaydırma bağlantısı eklendi. Bu sayede özellikle markalar için önemli avantajlar elde edilmektedir. Bir ürüne yönlendirmek, herhangi bir sitenin trafiğini artırmak veya benzer yöntemler uygulamak için kayan bağlantı kullanılır. Bağlantı eklemek için belirli koşullar gereklidir;

Hikayelere kaydırmak için hesabın bir işletme hesabı olması gerekir. Bunun için Seçenekler bölümünden İşletme Profiline Geç seçeneği seçilerek işletme hesabı kolayca seçilebilir. Ayrıca, Facebook sayfası Instagram profili ile entegre edildiğinde işletme hesabı onaylanacaktır.
Hesap doğrulanmalıdır. Doğrulanmış bir hesap, mavi tikli bir hesap değildir. Hesabı sadece telefon ve e-posta ile onaylamanız yeterli olacaktır.
En önemli nokta ise hesabın en az 10.000 takipçiye sahip olmasıdır. Yani 10 binden az takipçisi olan hesaplar kayan bağlantı özelliğini kullanamaz.
Hesabın normal şartlarda 10 bin takipçiye ulaşması çok zor. Ancak Instagram takipçi satın alma hizmetleri ile 10 bin takipçiye çok kolay bir şekilde ulaşmak mümkün olacaktır. Farklı sayılarda sunulan takipçi hizmeti, hesabın kaydırmalı link paylaşımlarını pratik bir şekilde yapmak için faydalı olacaktır.

Instagram Kaydırmalı Link Nasıl Eklenir?

Instagram takipçi satın al seçeneği sonrasında hızlı şekilde takipçi sayısı 10 bine ulaşacaktır. Daha sonrasında ise hesabın da işletme hesabı yapılması sonrasında kolay şekilde kaydırmalı link özelliğini kullanabilirsiniz.

Bunun için öncelikle hesaba giriş yapın ve hikaye yüklemek için Story kısmına girin. Hikayeye fotoğraf eklemeden önce bağlantı verilecek linki kopyalayın. Aksi halde ise hesaptan bağlantı çıkışını sağlayacak olan link ekleme butonu görünmeyecektir. Hikayeye eklenecek görsel seçildikten sonra uygulamanın sağ üst tarafında bulunan ataç sembolünü seçin. Ataç ikonu bağlantı eklemeniz için yararlı olacaktır. Bu sembole tıklayın ve kopyalamış olduğunuz bağlantı linkini yapıştırın. Sonrasında ise hikayeyi paylaşınca yukarı kaydırma hareketi ile verilen bağlantıya erişim sağlanacaktır.

Instagram, YouTube ve Twitter gibi platformlarda hesabınızın gerek takipçi ihtiyacı gerekse etkileşim ihtiyacı gibi konularda gereken hizmetleri en uygun fiyatlarla vererek sizleri memnun etmeye çalışıyoruz.

3 Dakika Önce