Instagram İstenilen Kullanıcı Adını Alma & Değiştirme

Instagram İstenilen Kullanıcı Adını Alma & Değiştirme

Instagram Kullanılmayan Kullanıcı Adını Veya Instagram Tarafından Verilmeyen Kullanıcı Adını Alma

Kullanıcı adı almak için Instagram’ın sunduğu birkaç yöntem ile eğer ki kullanıcı adı uygun ise tarafınıza çok kolayca tanımlanabilecek. Şirket kullanıcı adları kullanılsa bile bu işlem işe yaramaktadır. Firmanız için istediğiniz kullanıcı adını alabilirsiniz. Instagram kullanıcı adı alma adımları;

  1. İlk olarak Instagram profilinizden ayarlar sekmesine girin ve kullanıcı adı kutusuna istediğiniz kullanıcı adını girin. Onaylanmaz ise alttaki adımlar ile devam edin.
  2. https://help.instagram.com/contact/230197320740525 Bu link üzerinden Instagram yardım merkezine giriş yapın.
  3. Instagram kullanıcı adı hakları formunu doldurmanız gerekiyor.
  4. 2. Button olana tıklayın.
  5. İşletme için olan kısmı seçin. Şahıs bile olsanız bunu seçmeniz gerekiyor.
  6. İşletmeyi seçtikden sonra birinci kutucuğu işaretleyin.
  7. Yeni forma geçtikden  sonra iletişim formunu eksiksiz olarak doldurun.
  8. 7. Adımda bulun bölüme kullanıcı adı şikayet etme seçeneğine tıklayın.
  9. Son olarak nasıl ihlal ettiğini açıklayın.

Gönder buttonuna tıkladığınız anda gönderiminiz hemen işleme alınıyor. Gönderdikten sonra size bir e-posta gelir bu e-posta sizin adımları başarılı bir şekilde tamamladığınızı ve beklemeniz gerektiğini iletmektedir. Instagram dan gelen e-posta içeriğinde bulunan [email protected] ‘a e-posta içerisinde gönderilen formu aynı mail adresiniz ile buraya tekrar mail atmanız gerekir.

 

Instagram da gördüğünüz ünlülerin fenomenlerin veya yetkili kişilerin kullanıcı adları çok güzel ve istedikleri kullanıcı adlarıdır. Bu kullanılan kullanıcı adları genel olarak kişinin sektördeki ismi veya gerçek ismi olmak üzere çok kısa ve tekildir. Sizlerde kendi Instagram hesabınızın kullanıcı adını kısa isimler veya istediğiniz kullanıcı adını almak için uygulayabileceğiniz çok basit formül var. Bugün yapacağımız formülde başkasının adına kayıtlı olan kullanıcı adını kendi üstünüze alabileceksiniz.

Uygulanacak formülün herhangi bir zorluğu yok veya çok komplike bir olay değil. Çok kolay bir yöntem fakat %100 kesin bir sonuç elde etmeniz mümkün değil. Bu tamamen Instagram yönetiminin elinde olan bir şey.

Bu formülü ticareti ile yüksek fiyatlara satanlar mevut. Satan kişilerde bu formülü ücretsiz kullanarak sizlere kullanıcı adlarını satarlar. Bu yazımızda tamamen ücretsiz bir şekilde başkasının kullanıcı adını veya kullanılmayan Instagram kullanıcı adını almayı göstereceğiz. Bu adımlar sırası ile yukarıda gösterilmiştir.

Instagram, YouTube ve Twitter gibi platformlarda hesabınızın gerek takipçi ihtiyacı gerekse etkileşim ihtiyacı gibi konularda gereken hizmetleri en uygun fiyatlarla vererek sizleri memnun etmeye çalışıyoruz.

3 Dakika Önce