Instagram Hesabı Silinirse Nasıl Geri Alınabilir?

Instagram Hesabı Silinirse Nasıl Geri Alınabilir?

İnstagram Hesabı Yanlışlıkla Silindiğinde Nasıl Geri Açılmaktadır?

Silinen İnstagram hesabını geri almak zor olmayacaktır. Sosyal medya uygulamalarının en önemli amacı takipçi kazanmak ve bu takipçilerin kalıcılığını sağlamaktır. Eğer gerekli prosedürler takip edilir ise instagram hesabını geri alınabilir  ve kolay bir şekilde gerçekleştirilir.

İnstagram’da silinen hesabı geri almak için şu işlemler uygulanmalıdır:

  1. İlk olarak instagram hesabının silindiğinden emin olmak gerekir. Bunun için de instagram’da kullanıcı adı aratma yöntemi kullanılabilir. Bu yöntem sonrasında profilin görüntülenmemesi durumunda “hesabınız silindi” uyarısı alınıp alınmaması kontrol edilmelidir.
  2. Daha sonra ise İnstagram kalıcı olarak silinen hesabı geri alma işlemi uygulanabilir. Bu işlem için; https://help.instagram.com/contact/1652567838289083 bu linke tıklanarak aşağıda sorulan soruları bu şekilde cevaplamak gerekmektedir:
  • Bu hesap bir işletmeyi, ürünü ya da hizmeti temsil etmek için mi kullanılıyor?
  • Nüfus cüzdanınızda yazan adınız soyadınız? Doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurulmalıdır.
  • İnstagram kullanıcı adınız? Doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurulmalıdır.
  • E-posta adresiniz? Hesap çalınmadan önceki normal İnstagram e-posta adresini giriniz.
  • Hangi ülkeden yazıyorsunuz? 
  1. Bu cevaplar verildikten sonra İnstagram tarafından e-posta gönderilecektir. E-posta içeriğinde birkaç işlem yapılması istenir.
  2. E-posta’da yer alan sayılar büyük bir A4 kağıdına yazılmalıdır.
  3. A4 kağıdındaki kodlar gözükecek bir şekilde selfie çekilmesi gerekir. İnstagram’ın göndermiş olduğu mail’e cevap olarak gönderilmelidir.
  4. Son olarak ise 48 saat içerisinde instagram tarafından yeni bir mail gelmektedir. Bu mailin içeriğinde bir link bulunur. Bu linke tıklandığında yeni şifre belirleme sayfasına yönlendirir. İnstagram silinen hesabı geri alma işlemi ile yeni şifre belirlenip hesaba giriş yapılabilir.

Instagram, YouTube ve Twitter gibi platformlarda hesabınızın gerek takipçi ihtiyacı gerekse etkileşim ihtiyacı gibi konularda gereken hizmetleri en uygun fiyatlarla vererek sizleri memnun etmeye çalışıyoruz.

3 Dakika Önce