Instagram Geçici Hesap Kapatma

Instagram Geçici Hesap Kapatma

 

Dünya üzerinde milyarlarca insan sosyal medya platformlarını etkin bir biçimde kullanmaktadır. Yapılan araştırmalar sosyal medya platformlarının görsel veya yazılı asıl unsurlarını geride bıraktığını ortaya koymuştur. Artık birçok birey ve özellikle genç jenerasyon gündeme ilişkin bilgileri ve birtakım yenilikleri haber ajanslarından gazete veya dergilerden değil sosyal medya platformlarından öğrenmektedir. Bu yönüyle sosyal medya platformları aynı zamanda bireylerin kâr elde etmeleri ve tanınırlıklarını artırmaları için büyük bir olanak sağlar. Dünya üzerinde en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri de Instagram'dır. Milyonlarca kişi tarafından kullanılan Instagram uygulamasını bazı bireyler dondurmak veya uzun süreli olarak hesaplarını silmek isterler.

Instagram'da Hesap Silme İşlemi Nasıl Gerçekleştirilir

Instagram üzerinden bireylerin hesaplarını geçici olarak veya kalıcı olarak silebilmeleri mümkündür. Gerek mobil uygulamalar üzerinden gerekse masaüstü üzerinden bireyler hesaplarını dondurabilmek de ya da kapatabilmektedir. Geçici kapatma işlemi için öncelikle bireylerin uygulamaya giriş yapmaları gerekir. Bireyler mobil tarayıcılar veya bilgisayar üzerinden hesaplarına giriş yaptıktan sonra sağ üst kısımdaki Simgeye dokunarak burada profili düzenleyi seçebilmektedirler. Profili düzenle kısmına tıkladıktan sonra ekranda aşağıya inerek sağ altta bulunan hesabımı geçici olarak kapat kısmına dokunarak devam etmelidirler. Burada bireylerin karşısına hesabını neden kapatıyorsun sorusu çıkacaktır. Bu sorunun yanındaki menüden cevap olarak bir seçim yaptıktan sonra şifreyi tekrar girip hesabı kapatma menüsünden devam edilebilir. Hesabı geçici olarak kapat şeklinde çıkan sekmeye tıklayıp hesabı geçici olarak kapatmak mümkündür. Instagram profili geçici olarak kapatma ile birlikte kalıcı olarak hesabı silmek de mümkündür.

Instagram Neden Bu Kadar Önemlidir?

Yapılan araştırmalar sosyal medya platformlarının diğer basın ve medya unsurlarını geride bırakacak kadar büyük bir etkinlik alanının olduğunu ortaya koymuştur. Bireyler sosyal medya hesaplarında bu medyanın adından da anlaşılacağı gibi sosyalleşebilmenin yanı sıra aynı zamanda büyük karlar ve kazanımlar elde edebilirler. İnfluencer olarak faaliyet yürüten bireyler bu anlamda Instagram uygulamasının vazgeçilmezlerinden biridir. Öte yandan kurum ve kuruluşlar ile bireylerde yapmış olduğu faaliyetlere ilişkin ayrıntıları Instagram üzerinden paylaşarak kendi adlarına önemli bir reklam adımını atmış olurlar.

 

Instagram, YouTube ve Twitter gibi platformlarda hesabınızın gerek takipçi ihtiyacı gerekse etkileşim ihtiyacı gibi konularda gereken hizmetleri en uygun fiyatlarla vererek sizleri memnun etmeye çalışıyoruz.

3 Dakika Önce