Harika Bir TikTok Videosu Yapmanın Yedi Adımı

Harika Bir TikTok Videosu Yapmanın Yedi Adımı

 

İçerik devrimi tüm hızıyla devam ediyor. Her gün sindirdiğimiz çok miktarda görsel uyaran gerçekten korkutucu ve bu eğilimin yakın zamanda dineceğine dair bir işaret yok gibi görünüyor. 

Bu yüzden belki de aranıza katılmak ve kendinizi bir içerik üreticisi olarak hayal etmek istiyorsunuz; Artı tarafta, düşük bir bütçeyle bile güçlü içeriği bir araya getirmek, 2022'de her zamankinden daha kolay yönetilebilir, çünkü bunu yapmak için gereken ekipmanın ucuz olması, ancak olumsuz tarafında, siz sadece bir tanesiniz viral olmaya çalışan milyonların. 

TikTok artık haklı olarak çevrimiçi dünyada gerçek bir dev olduğunu iddia edebilir. 2016 yılında başlayan hizmetin şu anda bir milyardan fazla aktif kullanıcısı var. Bu, onu Facebook, YouTube ve Instagram'ın arkasına koyuyor, ancak Snapchat, Pinterest ve Twitter'ın önüne koyuyor ve bahsedilen bazılarının aksine izleyicileri artıyor.

TikTok'ta büyük bir sıçrama yapmayı umuyorsanız , o zaman hiçbir şekilde düz bir yelken olmadığı için uzun mesafe için hazırlıklı olun. Sosyal medya fenomenleri söz konusu olduğunda, işin en iyileri her şeyi kolay gibi gösterebilir, ancak her başarılı viral videonun arkasında zar zor bakılan milyonlar vardır. 

Harika bir TikTok videosu yapmak zor bir iştir ve kodu kırmanıza yardımcı olmak için yolculuğunuzda size yardımcı olacak yedi ipucunu burada bulabilirsiniz.

5 Ways People Can Make Serious Money On TikTok

Yaratıcı ol

Tik Tok'ta olan birçok şeyin trendlere ve çılgınlıklara atlamayı içerdiği doğru olsa da orijinal olmak da şaşırtıcı derecede etkili olabilir. Neden denemiyorsun? 

Videonuz tamamen orijinal olabilir veya stok görüntüleri kullanıyormuş gibi görünebilir; Ürettiğiniz ve kanalınızda paylaştığınız şeyler heyecan verici olduğu ve geniş bir izleyici kitlesinin dikkatini çekme potansiyeline sahip olduğu sürece gerçekten önemli değil. 

Kitlenizi Oluşturun

Nadir durumlarda, bazı TikTok kullanıcıları geniş bir kitleye sahip olmasalar bile viral hale gelirken, çoğu başarılı TikTok videoları (büyük kitlelere ulaşanlar), zaten yeterli sayıda takipçiye sahip oldukları için bunu yapar.

Başka bir deyişle, TikTok videonuzun geniş bir izleyici kitlesi tarafından görülmesini istiyorsanız, bunu başarmanın en iyi yolu, kendi takipçi sayınızı artırmaya çalışmaktır. Bu, gelecekteki başarı için bir sıçrama tahtası olarak hareket etmeye yardımcı olacaktır.

TikTok'ta Takipçi Sayısı Arttırmak İçin İpuçları

Anahtar Düzenlemede

Etkilerini en üst düzeye çıkarmak için videolarınızı nasıl düzenleyeceğinizi öğrenin. Videolarınızı temiz bir şekilde kesin ve bu videoları göze daha hoş gösterecek diğer yönleri eklediğinizden emin olun.

Filtreleri kullanın; TikTok'tan seçilecek çok şey var, neler olduğunu açıklamaya yardımcı olacak metin ekleyin; bu, birçok insanın videoları sessiz izlediği göz önüne alındığında çok etkilidir. Açıkçası, çoğumuz sesli izliyoruz ve bu nedenle videolarınız için doğru müziği seçmek son derece önemlidir. 

Hashtag'lerle Videonuzun Erişimini Genişletin

İçeriğinizi kategorilere ayırmak, videonuzu daha ileriye götürmenin harika bir yoludur. Videonuz trend olabilir veya tamamen yeni bir video başlatmayı umuyor olabilirsiniz; her iki durumda da videonuzu uygun bir alana yerleştirmek için hashtag'leri etkili bir şekilde kullanın. 

Pazarınızı Tanıyın

Başarılı bir sosyal medya fenomeni olmak için herhangi bir stratejinin parçası olarak, işinizin hangi nişin altına düştüğünü bilmelisiniz. Sevimli dans çılgınlığı videolarına konsantre olmak isteyebilirsin ya da belki de işin tamamen modayla ilgili. Belki belirli bir beceriyi zorlamak istersiniz, belki bu yemek pişirmek, bir sanat alanıdır ya da belki sadece bilgilendirici olmak istersiniz.

Kendinizi hangi alanda konumlandırmak istediğinizi öğrendikten sonra, mevcut pazara bakın ve onların çabalarından neler öğrenebileceğinizi görün. Çağdaşlarınızın ne kadar popüler olduğunu görün ve çalışmalarından, çıktınızla birlikte neler alabileceğinizi öğrenin.

TikTok Creator Marketplace Türkiye'de kullanıma açıldı - Teknoloji Haberleri - Milliyet

İyi ve Sıklıkla Gönderin

Harika bir TikTok videosu üretmek istiyorsanız düzenli olarak paylaşım yapmanız gerekir. İlk videonuz dünyayı aydınlatmayacak ve uyumanız ve işinizi mükemmelleştirmeniz zaman alıyor ve bu yüzden bir tür rutine girmeniz gerekiyor.

Düzenli olarak video yayınlamak size birçok yönden yardımcı olur. İlk olarak, şu anda küçük ama sadık olan kitlenizi söyleyecek çok şeyiniz olduğu konusunda bilgilendirir ve ikincisi, yayınladığınız her video ile daha iyi olmanıza yardımcı olur. Pratik yapmak mükemmelleştirir.

Videonuzun Yüksek Kaliteli Olduğundan Emin Olun

İzleyiciler birçok şeyi affedecektir. Belki de ürettiğiniz içerik tam olarak amacına ulaşmıyor; sunumunuz mükemmel olmayabilir veya belirli bir günde ele aldığınız konu, olaylar tarafından çoktan ele geçirilmiş ve yeterince güncel olmayabilir (sosyal medya dünyası inanılmaz hızlı hareket ediyor). 

Ancak, izleyicilerin kabul etmeyeceği tek şey yüksek kaliteli olmayan videolar ve bu konuda çok dikkatli olmanız gerekecek. Harika bir TikTok videosu, kameranın inanılmayacak kadar titrediği bir video değildir (kasıtlı olarak değil) ve sesiniz kötü kaydedilmişse, bu potansiyel başarının önündeki bir başka engeldir. İyi bir video çekmek, kaydetmek ve düzenlemek için ihtiyacınız olan ekipman pahalı değildir ve bu nedenle yüksek kaliteli bir ürün yapmamak için gerçek bir mazeret yoktur. 

 

Instagram, YouTube ve Twitter gibi platformlarda hesabınızın gerek takipçi ihtiyacı gerekse etkileşim ihtiyacı gibi konularda gereken hizmetleri en uygun fiyatlarla vererek sizleri memnun etmeye çalışıyoruz.

3 Dakika Önce